Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

DaniSteptu

VIP
 • Content Count

  3754
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1435 Legendary

About DaniSteptu

 • Rank
  Retired
 • Birthday 11/22/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Dani

Recent Profile Visitors

72127 profile views
 1. Batranule, care-i treaba?

 2. DaniSteptu

  Haios. Bravo! Obisnuiam sa fac si eu (SA:MP Edition)-uri. keep the good work
 3. Multa sanatate de la Edi Stepe !

  1. DaniSteptu

   DaniSteptu

   ia uite-l si pe asta...dupa ani si ani

  2. Eduarth
 4. respeckt kendama :)

   

   

 5. ai sa-mi bag.... inca esti aici ma coaie? nu ti-ai gasit si tu o nevasta ceva in kilu' meu...

 6. Mai. E destul de complicata situatia deoarece nici "de sus" nu se stie exact daca sa se inainteze sau nu. (Bobo) Din ce stiu eu. Si eu sunt din V-TEAM, impreuna cu ceilalti, si am realizat cateva script-uri, dar fiind o platforma noua, cu putine "resurse", trebuie sa faci cam totul tu. (nu ca pe SAMP.com) unde daca vrei sa faci ceva, gasesti un FS care te ajuta si "copiezi dupa el". Eu cel putin am facut practica pentru B-Zone cu GTA 5, si am stat vreo 4 saptamani sa lucrez la scripturile alea. Mereu a fost usor sa vorbiti stand din "public", dar sa puneti chiar voi osul, v-ati da in spate " nu boss eu nu fac programare, sa faka kn stye' Toti care au lucrat, inclusiv paulyks si kobo care au lucrat cel mai mult la proiect, stadiul proiectului li se datoreaza lor. Momentan serverul s-ar putea deschide, dar mai sunt nevoie de cateva lucruri, si eu incepusem facultatea/sesiunea, etc, paul la fel, kobo si tot asa. Daca eram toti inca in vacanta, fiti linistit ca serverul era deja UP. Nu stiu daca stiti, dar mai ales in programare, nu poti sa lucrezi azi 1 ora maine o ora, ca nu prea faci mare lucru. Trebuie sa te dedici, ore bune in fiecare zi ca sa ai eficienta/randament. Deci nimeni nu poate merge la facultate, cursuri, examene, sa vina acasa sa manance, repede repede teme si sa programeze 1-2 ore. Ai nevoie de mai mult timp, ceea ce noi nu dispunem. Momentan cei care sunt cu rank-ul V-TEAM au facut ceva, si au facut-o fara interes financiar. Asa ca nu-i "linsati" voi cu mesaje gen "b0ss dak ai rank-ul si nu faki nimic, iesi afaraa".
 7. DaniSteptu

  Pentru locul 3 mai jucati baieti ?
 8. DaniSteptu

  Joci te rog pentru locul 2 ? https://challonge.com/fifa11sezon63 Mersi. Sa-mi dai mesaj privat cand ai facut meciul,tu sau celalalt jucator.
 9. DaniSteptu

  Emy tu iei locul 3. Dealer locu 1 Robben locul 2 Ecs7azy locul 3
 10. DaniSteptu

  http://challonge.com/fifa11sezon63 Data limita: 12 Martie Continuam
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.