Jump to content

Allview Viva i8 unboxing: cea mai subţire, uşoară şi puternică tabletă Allview scoasă din cutie (Video)


Leventhe
 Share

Recommended Posts

Cum vă sună o tabletă Allview care e mai atractivă decât un iPad Mini? Ştiu că sună ciudat, dar la Allview Viva i8 afirmaţia e reală, mai ales că acest device e mai puternic, mai subţire şi mai uşor decât un iPad Mini.


Allview-Viva-i8-review-mobilissimo-ro_03


În clipul de mai jos scoatem din cutie terminalul, care are parte de o reducere specială, ce îi duce preţul de 899 lei la doar 799 lei. La acest preţ primiţi un terminal cu carcasa metalică cu grosime de doar 7.25 mm, faţă de iPad Mini şi ai săi 7.5 mm. Tableta foloseşte un procesor Intel Clover Trail+ dual core de 2 GHz, 1 GB RAM şi vine cu o cameră de 5 megapixeli şi display IPS LCD.


Allview-Viva-i8-review-mobilissimo-ro_07


Ecranul său este unul de 7.9 inch, suportă o rezoluţie de 1024 x 768 pixeli şi are aspect 4:3. Terminalul rulează Android 4.2 fără pic de lag, dispune de 16 GB memorie internă, slot microSD, GPS şi difuzoare stereo, plus cameră frontală de 2 MP. Bateria sa asigură în jur de 8 ore de funcţionare continuă. Revenim foarte curând cu un review la acest produs foarte, foarte atractiv.


Allview Viva i8 unboxing




Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.