Jump to content

Problema Sa:Mp Ajutor..

Firefly CarBBoN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Deci, cand intru pe Sa:Mp, am un LAG imens... Pe TAB, la Ping, imi arata ca am 30-37. In casa imi merge perfect, cand ies din casa fac 3 pasi in 5 minute.. De ce ?? O sa incerc acum sa il dezinstalez si sa-l reinstalez, revin cu un EDIT daca am rezolvat. A da, mai am o problema pe forum ( care tine tot de Sa:Mp ). De ieri, s-a intamplat faza cu lagul, dar inainte, la ambele Bari de la stats, nu imi continua. Eu eram ON, si acolo ( la ambele bari ) aparea offline, iar respect points si hours played nu cresteau ( care e vital la o cerere... ). Uitati, mai jos, arata ca cica am 81 de ore ( de ieri ) si defapt la /stats am vreo 86-88 de ore, si normal, ca automat am mai multe respect points..

( P.S.: Pana atunci, puteti sa-mi mai dati pareri...Le accept cu drag >:D<<'>

Screenshot (în caz că este necesar): Bara de STATS mai jos..

2r5cho4.png
CarBBoN1990.png

1.Bara se actualizeaza odata la o ora din cate sunt informat nu ti se actualizeaza exact cand intri in joc...

2.E posibil sa ai prea multe moduri instalate sau PC tau nu mai poate face fata,sau conexiunea ta la internet este foarte slaba

1. Problema o am de ieri...

2. Nu am nici un mod, l-am reinstalat de 1 saptamana, iar eu am net UPC, conexiunea e buna, si daca nu era buna, dadea Ping mare pe TAB, dar arata ca am 30..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.