Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Jiraiya Ero Sennin

Member
 • Content Count

  1105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

1 Follower

About Jiraiya Ero Sennin

 • Rank
  "I'm not a pervert ... I'm a super pervert!
 • Birthday 09/13/1999

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/freestylle.bogdyys
 • Skype
  fr3estylle

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG2 Nickname
  Jiraiya

Recent Profile Visitors

1270 profile views
 1. Jiraiya Ero Sennin

  Display Name:Jiraiya Ero Sennin Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil):Semnatura Imagine (obligatoriu pentru semnătură):Nu am gasit o imagine reprezentativa Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.):Black Wolf Text(opțional):Alpha Coulture Dimensiuni (opțional):800x600 Alte precizări (opțional):Imaginea vreau sa fie cu un cap de lup negru,fie el abstract,fie lup adevarat.Pe o parte sa scrie Alpha si pe cealalta Coulture.De-o parte si de cealalta a capului de lup pe un fundal inchis daca se poate.Multumesc.
 2. Jiraiya Ero Sennin

  Ba mie mi-a placut,gj
 3. Welcome si sa ne intelegem cat mai bine
 4. Jiraiya Ero Sennin

  Nick:[ToV]Jiraiya Data:6.05.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfăşurare:0/3 Teoretic 0.5/4 Practic Rezultat:Acceptat Alte precizări:
 5. Jiraiya Ero Sennin

  Nick:[ToV]Jiraiya Data:12.04.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfăşurare:Teoretic 1/3 Practic 1,5/4 Rezultat:Admis Alte precizări:-
 6. Jiraiya Ero Sennin

  Nick:[ToV]Jiraiya Data:12.04.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfăşurare:3/3 La teoretic Rezultat:Picat Alte precizări:
 7. E plecat chow,revine in cateva zile
 8. Mai bine mai tarziu decat niciodata
 9. O hai ca a trecut aproape o luna doar
 10. Jiraiya Ero Sennin

  Nick:[ToV]Jiraiya Data:28.03.2019 Am dat test cu (link de la cont): Desfăşurare: 3/3 Teoretic Practic-Nu mai era cazul Rezultat: Picat Alte precizări:Mult noroc data viitoare.
 11. Jiraiya Ero Sennin

  Cristian.NoW va fi adaugat pe blacklist pentru deranjarea unui membru sf taxi in timpul raportului.
 12. Jiraiya Ero Sennin

  Nick:Jiraiya Rank:4 Ore jucate in luna curenta:37.3 De ce vrei sa devii tester?:Vreau sa devin tester pentru a ajuta factiunea,pentru a ma implica mai mult in ceea ce inseamna SF Taxi. Ce inseamna functia de tester?:Functia de tester reprezinta o responsabilitate foarte mare pentru ca nu oricine poate face parte din aceasta factiune.Trebuie sa fii impersonal cu aplicantii si sa dai dovada de profesionalism,indiferent ca va cunoasteti sau nu. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?:Eu zic ca da,acum tu decizi. Ai mai fost tester? Unde si cat timp?:Nu,asta ar fi prima oara. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte:Ma numesc Bogdan,am 19 ani si sunt din Targoviste,judetul Dambovita.Dupa cum cred ca ati observat pana acum sunt o persoana deschisa,de treaba,cu simtul umorului careia ii place sa destinda atmosfera cand lumea pare cam tensionata.Stiu ce inseamna sa fii responsabil si raspunzator de faptele proprii.
 13. Ce faceti mai baieti,cam liniste pe aici..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.