Jump to content

Cum Schimbam Culoarea ochilor (pro)

AfricaNNu
 Share

Recommended Posts

Am vazut ca toti l'ati criticat pe aqua ca se vad niste imperfectiuni la ochi etc..m-am pus sa fac si eu un tutorial tin sa precizez ca e primul meu tutorial

xin2e72mqqnt2s21tp1w.png

Astept outcome. Daca nu ati inteles ceva intrebati.eu zic ca am explicat destul de bine.:D

aceasta este metoda prin care eu schimb culoarea ochilor.

Asta nu e nicaieri.aratami unde mai e.exact asa cum l-am facut eu :D

+ ca e fara imperfectiuni >:P.si e foarte util.

LE: al meu e fara imperfectuniiii :)).ok hai ca o sa fac si pt siguri na :> stati'ar in gat.

Vai , exact nu e nicaieri , da mai e unu facut de aqua care face aceasi chestie , mai bine faceti tutoriale pentru semnaturi , avatare , chestile astea nu prea sunt folositoare pentru toti.

Vai , exact nu e nicaieri , da mai e unu facut de aqua care face aceasi chestie , mai bine faceti tutoriale pentru semnaturi , avatare , chestile astea nu prea sunt folositoare pentru toti.

Ai dreptate...nu cred ca va fi cazul sa schimb vreodata culoarea ochilor,nu e rau sa stii....dar 2 tutoriale pentru un lucru care nu e asa de important nu mi se pare un lucru asa de necesar.Parerea mea...

eu zic ca detaliile sunt cele mai importante..uite aicia..., Uitate la ochi..uitate la margele...este un effect foarte folosit..dar voi cum nu stiti sa faceti numa sig\\\\\\\'uri .....nu stiti ce importante sunt detaliile.....

26syqzxlsh39jl3xjtw7.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.