REDiNG Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Întrebarea / Nelămurirea: Astazi mi-am reinstalat windows-ul, am instalat GTA San Andreas si samp. Problema e ca atunci cand intru in samp, dau connect si imi intra in GTA simplu, nu in multiplayer. Am reinstalat samp si GTA de mai multe ori, dar tot asa. Screenshot (în caz că este necesar): Întrebarea / Nelămurirea: Astazi mi-am reinstalat windows-ul, am instalat GTA San Andreas si samp. Problema e ca atunci cand intru in samp, dau connect si imi intra in GTA simplu, nu in multiplayer. Am reinstalat samp si GTA de mai multe ori, dar tot asa. Cate o data imi da o eroare ,,Unable to execute". Screenshot (în caz că este necesar): Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAx Heisenberg eXe Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 @, Incearca alt crack la GTA, si eu am patit asa, uite eu il am pe asta. Click *bagi continutul din folderu HOODLUM in folderu unde sunt toate alea de la GTA instalate* Daca nu te descurci da-mi PM. EDIT: Acum mi-am adus aminte, exista posibilitatea ca clientu 'Sa:Mp' sa nu fie instalat corect. Reinstaleaza-l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted December 15, 2013 Author Share Posted December 15, 2013 @, Incearca alt crack la GTA, si eu am patit asa, uite eu il am pe asta. Click *bagi continutul din folderu HOODLUM in folderu unde sunt toate alea de la GTA instalate* Daca nu te descurci da-mi PM. EDIT: Acum mi-am adus aminte, exista posibilitatea ca clientu 'Sa:Mp' sa nu fie instalat corect. Reinstaleaza-l. Am facut ce ai spus tu, dar acum iau crash cand se incarca bara aia 75 %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAx Heisenberg eXe Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Am facut ce ai spus tu, dar acum iau crash cand se incarca bara aia 75 %. Incearca acest crack. Sper sa-ti mearga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted December 15, 2013 Author Share Posted December 15, 2013 Incearca acest crack. Sper sa-ti mearga. Gata am rezolvat. Multumesc pentru ajutor. Se poate da Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anaconda X Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Te sfatuiesc sa uninstalezi GTA:SA si SA:MP, apoi descarci programul CCleaner, dai o mica curatare si rezolvare a problemelor (e in Romana) si apoi le reinstalezi si eu sunt impotriva acelor crack-uri luate de pe internet. Daca instalezi GTA:SA cu Daemon Tools, intri in My Computer>Click dreapta pe GTA:SA, Explore>Hoodlum/Crack si copiezi tot ce e acolo in folderul Gta San Andreas din C:Program Files. PS: Daca nici asa nu merge asigurate ca ai Microsoft Visual C++ si Net Framework-ul cel mai nou instalat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted December 15, 2013 Author Share Posted December 15, 2013 Te sfatuiesc sa uninstalezi GTA:SA si SA:MP, apoi descarci programul CCleaner, dai o mica curatare si rezolvare a problemelor (e in Romana) si apoi le reinstalezi si eu sunt impotriva acelor crack-uri luate de pe internet. Daca instalezi GTA:SA cu Daemon Tools, intri in My Computer>Click dreapta pe GTA:SA, Explore>Hoodlum/Crack si copiezi tot ce e acolo in folderul Gta San Andreas din C:Program Files. PS: Daca nici asa nu merge asigurate ca ai Microsoft Visual C++ si Net Framework-ul cel mai nou instalat. Am rezolvat problema, trebuia doar sa bifez 2 casute in properties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.