Jump to content

Problema esed nod32 antivirus

Dawsonn
 Share

Recommended Posts

buna ziua, am o problema ca nu vrea sa se dezactiveaze acest antivirus eset nod 32 stiu ca-mi expun riscuri dar sunt riscurile mele ..

1. dezactivez antivirusul AdTkxHi.jpg

2. Downloadez programul RaB33CJ.jpg

3. Cnd vreau sa deschid programul : zAVHnHE.jpg Imi apare si eroarea aia de la antivirus cand imi arata cand este detectat un virus numai ca programul nu-mi permite sa fotografiez si aceasta descoperire a antivirusului va rog sa ma ajutati cum sal fac sa nu-mi mai faca aceasta eroare. Stiu ca-l fac pe riscul meu vreau doar rezolvari. Nu vreau sa-mi ziceti sa schimb antivirusul nici sa reinstalez windows-ul :|

De asta folosesc Bitdefender XD :))

Cumva se poate dezactiva... Click dreapta la icnoul de jos in dreapta, daca acolo nu scrie ceva cu dezactivare atunci pe undeva la setari.

buna ziua, am o problema ca nu vrea sa se dezactiveaze acest antivirus eset nod 32 stiu ca-mi expun riscuri dar sunt riscurile mele ..

1. dezactivez antivirusul AdTkxHi.jpg

2. Downloadez programul RaB33CJ.jpg

3. Cnd vreau sa deschid programul : zAVHnHE.jpg Imi apare si eroarea aia de la antivirus cand imi arata cand este detectat un virus numai ca programul nu-mi permite sa fotografiez si aceasta descoperire a antivirusului va rog sa ma ajutati cum sal fac sa nu-mi mai faca aceasta eroare. Stiu ca-l fac pe riscul meu vreau doar rezolvari. Nu vreau sa-mi ziceti sa schimb antivirusul nici sa reinstalez windows-ul :|

Primesti avertisment verbal pentru ca nu ai respectat modelul de postare, urmand ca la urmatoarea abatere sa fii sanctionat cu warn.

Topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.