Jump to content

[B-Zone TV] The War v2

GTA2Flow
 Share

Recommended Posts

Numele clipului : The War v2

Gen : Actiune

Data : 19.12.2013

Scurta prezentare : Le multumesc actorilor NeicaHD, StReS ,FreeRuner ,InsaneProduction. Desi au fost unele probleme la filmari ne-am descurcat.

Craciun fericit si vacanta placuta tuturor

Link : http://www.youtube.com/watch?v=EQ0LJo9XEeU&feature=youtu.be

Foarte frumos, felicitari!

Singurul lucru care lipseste este vocea, ai folosit text dar daca ai folosii si voci, preferabil in engleza n-as avea ce sa-ti mai reprosez, felicitari inca

odata, sper sa mai vad videoclipuri de la tine in viitor!

Am o rugaminte la tine, imi poti spune ce programe folosesti pt filmat? Inclusiv programul prin care poti misca camera cum vrei tu si poti filma chiar din cer. Daca se poate sa-mi dai si un tutorial despre cum se foloseste programul prin care misti camera cum vrei (quote sau pm daca poti), mersi frumos!

Sarbatori fericite!

Edited by Nicolae Adrian

Foarte frumos, felicitari!

Singurul lucru care lipseste este vocea, ai folosit text dar daca ai folosii si voci, preferabil in engleza n-as avea ce sa-ti mai reprosez, felicitari inca

odata, sper sa mai vad videoclipuri de la tine in viitor!

Am o rugaminte la tine, imi poti spune ce programe folosesti pt filmat? Inclusiv programul prin care poti misca camera cum vrei tu si poti filma chiar din cer. Daca se poate sa-mi dai si un tutorial despre cum se foloseste programul prin care misti camera cum vrei (quote sau pm daca poti), mersi frumos!

Sarbatori fericite!

Pentru filmat folosesc shadowplay [ un program care merge doar daca ai placa video de la nvidia ], iar pentru camera folosesc camhunt ... E usor de folosit. Si faza cu vocile.. la fiecare film ma gandeam sa fac voci dar nu stiu de unde sa le iau , as fi vrut sa le inregistrez eu dar nu e de ajuns....

Edited by GTA2Flow

Genial filmulet.. dar este o problema.. Cand incep la inceput focurile de arme e putin penibil, se trage de la 5 metri cu m4 si nu se nimeresc... trebuia oleaca de distanta.. In schimb imi plac foarte mult modurile ...parca nici nu e GTA San Andreas :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.