OJ Tropicos Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 (edited) Nume: tropicosCe problema ai?: procesor/hard nu stiu sigurO scurta descriere a situatiei: am instalat HD Tune pentru a scana hardul si mi-a aparut un punct rosu Damage cand intru in samp ma joc dar cateodata in unele locuri imi merge sacadat cand se strang mai multi playeri intr-un loc imi merge greu de tot si nu stiu din ce cauza ! am toate setarile la low PS: as vrea sa stiu cauza componente pc: CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) memorie: 2 gb Placa video : nVIDIA GeForce 9500 GT 3D Accelerator 526 mb pe 32 de biti! Hardul: 160 gb Screenshot: http://imgur.com/cLoZefgAlte precizari: as vrea sa stiu dc in unele locuri in samp imi merge greu de tot! si daca stiti va rog sa spuneti ce mi-ar trb sa nu imi mai mearga asa de urat! multumesc! Edited December 19, 2013 by PH TrOpIcOs Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 (edited) 19-12 19:11:51.635: FATAL EXCEPTION: main 19-12 19:11:51.635: B-Zone error: Posted at wrong section 19-12 19:11:51.635: http://forum.b-zone.ro/topic/177640-problema-calculator (2585097): at topic (problema calculator) line 1 Edited December 19, 2013 by 0x5061756C Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ma pot gandi la mai multe motive cum ar fi: 1) Iti merge dintotdeauna asa SA:MP-ul? 2) Cam la cat se ridica RAM-ul atunci cand joci sa-mp de obicei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OJ Tropicos Posted December 19, 2013 Author Share Posted December 19, 2013 katzuno sampu imi mergea mai de mult normal:| cand m-am reapucat acm 3 luni a inceput sa mearga asa:( mai naspa ! eu daca ar fi sa intru intr-o mafie nu as avea cum sa ma duc la un war pentru ca nu pot nici sa alerg mai de mult mergea acm nu stiu ce are! si ramii nu stiu la cat se ridica:( dar nu cred ca e de la rami! i-am scos i-am scuturat de praf ereau reci placutele deci nu e de la placutele de rami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 katzuno sampu imi mergea mai de mult normal:| cand m-am reapucat acm 3 luni a inceput sa mearga asa:( mai naspa ! eu daca ar fi sa intru intr-o mafie nu as avea cum sa ma duc la un war pentru ca nu pot nici sa alerg mai de mult mergea acm nu stiu ce are! si ramii nu stiu la cat se ridica:( dar nu cred ca e de la rami! i-am scos i-am scuturat de praf ereau reci placutele deci nu e de la placutele de rami! O scanare cu antivirusul ai incercat(recomand Norton, Bitdefender sau ESET NOD32)? Virusii iti pot diminua foarte mult performatele PC-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OJ Tropicos Posted December 19, 2013 Author Share Posted December 19, 2013 O scanare cu antivirusul ai incercat(recomand Norton, Bitdefender sau ESET NOD32)? Virusii iti pot diminua foarte mult performatele PC-ului. am vreo 3 saptamani de cand mi-am facut windowsu si primu lucru care l-am facut mi-am bagat antiviru,.deoarece mi se stricase totul din calculator! nici un program nu mai mergea sa il instalez si a trebuit sa sterg si C-u si D-u deci nu cred ca ca e nici asta:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 am vreo 3 saptamani de cand mi-am facut windowsu si primu lucru care l-am facut mi-am bagat antiviru,.deoarece mi se stricase totul din calculator! nici un program nu mai mergea sa il instalez si a trebuit sa sterg si C-u si D-u deci nu cred ca ca e nici asta:( Stii sa atribui prioritate unui anumit proces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 (edited) Apasa CTRL + Shift + ESC, dute la Performance si vezi cat RAM + CPU Usage ai ocupat fara SA:MP deschis (Memory pt RAM) iar dupa asta deschide SA:MP'ul si vezi cat RAM respectiv CPU Usage ai ocupat din nou. Edited December 20, 2013 by Vennom Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Nu s-a mai postat de 24h, sper ca problema s-a rezolvat sau cel putin ai inteles cauza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts