Jump to content

Problema forum account, i need help.

GuestJuann

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Sunt inregistrat pe acest forum din ianuarie 2011, dar nu mai activez din vara aceluiasi an. Am facut multe lucruri bune la acea vreme, dar apoi nu am mai intrat. Problema mea e ca nu mai stiu parola de la cont, nu mai stiu mail-ul pe care a fost inregistrat contul, si nu mai stiu nickname-ul original pe care il aveam, ca atunci iti puteai schimba nickname-ul pe forum. Contul meu vechi este Juann, link catre profil: http://forum.b-zone.ro/user/10933-juann/. Ce imi trebuie sa imi pot recupera contul? Mail-ul pe care a fost inregistrat contul si poate nickname-ul vechi. Am incercat o recuperare parola, am introdus nick-ul Juann si o adresa de mail de a mea pe care stiam ca am folosit-o atunci, dar mi-a aparut mesaj ca nu ar exista acest cont...sai mail-ul fiind inactiv, nu m-am putut conecta pe el. Aceste informatii cu referire la contul meu le-as dori daca se poate pe PM...Multumesc pentru timpul acordat!
Screenshot (în caz că este necesar):

E foarte simplu, verifica ip-ul de pe care e inregistrat contul meu vechi, verifica si ip-ul de pe care postez (chiar daca intre timp mi-am bagat router), le confrunta, si le verifica locatia, daca locatia ip-ului contului vechi coincide cu adresa ip-ului acestui cont. In fond, nu am de ce sa mint.

Asta fac si eu acum, contactez adminii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.