Razluc Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Nume: RazvanCe problema ai?: Cand downloadez ceva si hardul este la 100% merge ca naiba de incet si se tot blocheazaO scurta descriere a situatiei:Din luna noiembrie sunt fericitul posesor al unui laptop Acer Aspire v3-772g si prin marea mea mirare am aceasta problema de a merge foarte greu cand downloadez ceva . Aceasta problema pana acum nu am mai avuto. Si nu inteleg care e problema de merge asa rau cand hardul ruleaza la 100%. Windowsu nu este instalat de mult si in rest se misca foarte bine. Configuratia lui este foarte buna asa ca nu prea pot sa zic ca e laptop din trecut. Plus de asta in task manager cand imi arata ca e la 100% el scrie cu maxim 13mb/s dar ramane la 100% si cand scrie doar cu 4mb/sScreenshot: nu e nevoie. Alte precizari: Habar nu am. Sper sa ma ajutati... Un program ceva... Da e ciudata rau treaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 @@Razluc, fa-i niste teste cu HD Tune Pro.. Error Scan/Health Test. Fa o poza rezultatelor si posteaza-le aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razluc Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 (edited) http://imgur.com/a/r9SrZ/embed daca mai e nevoie de ceva ...? Edited December 28, 2013 by Razluc Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 1) Downloadeaza tuneup utilities. 2) Downloadeaza Defrag Registry. 3) START -> All Programs -> Acessories -> System Tools -> Disk CleanUp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 (edited) Nume: Razvan Ce problema ai?: Cand downloadez ceva si hardul este la 100% merge ca naiba de incet si se tot blocheaza O scurta descriere a situatiei:Din luna noiembrie sunt fericitul posesor al unui laptop Acer Aspire v3-772g si prin marea mea mirare am aceasta problema de a merge foarte greu cand downloadez ceva . Aceasta problema pana acum nu am mai avuto. Si nu inteleg care e problema de merge asa rau cand hardul ruleaza la 100%. Windowsu nu este instalat de mult si in rest se misca foarte bine. Configuratia lui este foarte buna asa ca nu prea pot sa zic ca e laptop din trecut. Plus de asta in task manager cand imi arata ca e la 100% el scrie cu maxim 13mb/s dar ramane la 100% si cand scrie doar cu 4mb/s Screenshot: nu e nevoie. Alte precizari: Habar nu am. Sper sa ma ajutati... Un program ceva... Da e ciudata rau treaba... nu prea stiu daca poti sa ii faci ceva, am si eu un aspire v3-771g si tot asa este, in general hardurile de la laptopuri nu prea fac fata la solicitari mari gen o extractare mare, descarcare de torrent mare, etc. Edited December 31, 2013 by GF Vince Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razluc Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 nu prea stiu daca poti sa ii faci ceva, am si eu un aspire v3-771g si tot asa este, in general hardurile de la laptopuri nu prea fac fata la solicitari mari gen o extractare mare, descarcare de torrent mare, etc. De asta au ei si garantie doar un AN. Sunt d eproasta calitate hardurile, si toti reprezentanti de vanzari mi-au spus ca vin foarte multe harduri inapoi in service. ... 1) Downloadeaza tuneup utilities. 2) Downloadeaza Defrag Registry. 3) START -> All Programs -> Acessories -> System Tools -> Disk CleanUp. Salut. Mersi de raspuns,dar sincer eu m-am ocnvins de programe gen Tuneup utilities. Data trecuta cand l-am instalat mergea Laptopu mai rau si ba chiar a trebuit sa reinstalez windowsu. Am crezut ca exista o metoda mai clasica inafara de programe pentru performante. Care cel putin cele piratate nu mi-au lasat o impresie prea buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 @@Razluc, Asteptam raspunsul daca tai rezolvat problema, daca nu contacteaza-ma prin Y!M < ex.z0ker@yahoo.com si o rezolvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razluc Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 Deocamdata nu am mai downloadat ceva mare sa vad daca e aceasi problema...dar cred ca nu prea am ce sa ii fac. Dupa cum a zis si vince , sunt harduri slabe ... Daca mai e ceva am sa te contactez la adresa de YM. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Daca mai e ceva am sa te contactez la adresa de YM. Multumesc ! Ok. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts