Jump to content

Problema Hard

Recommended Posts

Nume: Razvan
Ce problema ai?: Cand downloadez ceva si hardul este la 100% merge ca naiba de incet si se tot blocheaza
O scurta descriere a situatiei:
Din luna noiembrie sunt fericitul posesor al unui laptop Acer Aspire v3-772g si prin marea mea mirare am aceasta problema de a merge foarte greu cand downloadez ceva . Aceasta problema pana acum nu am mai avuto. Si nu inteleg care e problema de merge asa rau cand hardul ruleaza la 100%. Windowsu nu este instalat de mult si in rest se misca foarte bine. Configuratia lui este foarte buna asa ca nu prea pot sa zic ca e laptop din trecut. Plus de asta in task manager cand imi arata ca e la 100% el scrie cu maxim 13mb/s dar ramane la 100% si cand scrie doar cu 4mb/s
Screenshot: nu e nevoie.
Alte precizari: Habar nu am. Sper sa ma ajutati... Un program ceva... Da e ciudata rau treaba...

Nume: Razvan

Ce problema ai?: Cand downloadez ceva si hardul este la 100% merge ca naiba de incet si se tot blocheaza

O scurta descriere a situatiei:Din luna noiembrie sunt fericitul posesor al unui laptop Acer Aspire v3-772g si prin marea mea mirare am aceasta problema de a merge foarte greu cand downloadez ceva . Aceasta problema pana acum nu am mai avuto. Si nu inteleg care e problema de merge asa rau cand hardul ruleaza la 100%. Windowsu nu este instalat de mult si in rest se misca foarte bine. Configuratia lui este foarte buna asa ca nu prea pot sa zic ca e laptop din trecut. Plus de asta in task manager cand imi arata ca e la 100% el scrie cu maxim 13mb/s dar ramane la 100% si cand scrie doar cu 4mb/s

Screenshot: nu e nevoie.

Alte precizari: Habar nu am. Sper sa ma ajutati... Un program ceva... Da e ciudata rau treaba...

nu prea stiu daca poti sa ii faci ceva, am si eu un aspire v3-771g si tot asa este, in general hardurile de la laptopuri nu prea fac fata la solicitari mari gen o extractare mare, descarcare de torrent mare, etc. Edited by GF Vince

nu prea stiu daca poti sa ii faci ceva, am si eu un aspire v3-771g si tot asa este, in general hardurile de la laptopuri nu prea fac fata la solicitari mari gen o extractare mare, descarcare de torrent mare, etc.

De asta au ei si garantie doar un AN. Sunt d eproasta calitate hardurile, si toti reprezentanti de vanzari mi-au spus ca vin foarte multe harduri inapoi in service. ...

1) Downloadeaza tuneup utilities.

2) Downloadeaza Defrag Registry.

3) START -> All Programs -> Acessories -> System Tools -> Disk CleanUp.

Salut. Mersi de raspuns,dar sincer eu m-am ocnvins de programe gen Tuneup utilities. Data trecuta cand l-am instalat mergea Laptopu mai rau si ba chiar a trebuit sa reinstalez windowsu. Am crezut ca exista o metoda mai clasica inafara de programe pentru performante. Care cel putin cele piratate nu mi-au lasat o impresie prea buna

Deocamdata nu am mai downloadat ceva mare sa vad daca e aceasi problema...dar cred ca nu prea am ce sa ii fac. Dupa cum a zis si vince , sunt harduri slabe ...

Daca mai e ceva am sa te contactez la adresa de YM. Multumesc !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.