Florin21 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 As dori sa se faca aceasta mafie in jok Sa fie pozitionata in cartierul in care voi pune eu poza.. Am deja cativa prieteni care ar fi deaacord sa fie in Gang.. : ZarnicaStefan , Allex , Catalin , Babu.. si vom mai recruta.. de la minim level 4 daca este serios ! Gangul va avea numele "True Blue Gang" Sa fie un leader Bun de treaba as putea fi chiar eu leaderul.. Acest Gang se va ocupa cu Droguri , Arme si vor fi un gang Pacifist Nu ataca alte mafii , membri doar daca suntem atacati.. noi vom fi o mafie neutra fara aliati aparam doar primarul si mafiile pasnice.. Vom avea 4 skinuri.. Dorim sa avem 2 masini modeste cu 4 locuri 1 nrg600 1 farway si un elicopter pt rank 6 este suficient ..[/b] Screen : HQ " True Blue Gang " Screen : Skinuri Rank de la 1 la 3 Rank 4-5 Rank 6 Leader Rank 1-6 Skin Fata : Rog Razr Parerea ta si dak poti face script.. Doresc asta din suflet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 E tare ce vrei tu, ownerul sa`ti faca o factiune numai a ta ... Nu cred ca ai sanse, mai ales cu 'nrg-600' 'farway' si skin`urile alea.. Mai bine postezi aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 cica un lider bun si iti pui numele tau .... care furi si faci dm in exces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin21 Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Bn.. poate fi si altcineva leader numai.. sa fie factiunea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Mai bine posteaza la Propuneri pentru server,desi nu cred ca ai vreo sansa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 1. Nu ai postat unde trebuie. 2. Sunt 6 mafii, ajung ... sau chiar 7 cu civilii. 3. De ce sa fac eu asta pentru tine? nu crezi ca vrei prea multe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.