Jump to content

Seria Desperados

edusca00
 Share

Recommended Posts

Site (nu este cel original)

http://games.softpedia.com/progScreenshots/Desperados-Wanted-Dead-or-Alive-Screenshot-46894.html

Desperados: Wanted Dead or Alive Review

ettsohslxipfl2so2qxg.jpg

Desperados este primul joc in timp real, bazat pe jocul in echipa, de strategie a carui actiune se petrece in Vestul salbatic. Eroul nostru este Pistolarul, John Cooper, insotit de echipa sa de desperados:

- John Cooper este eroul principal care este un tintas de prima clasa.

- Sam Williams este expert

in explozibil.

- Doc McCoy este foarte talentat in a-i vindeca pe cei raniti.

- Kate O'Hara este incantatoare, dar trisoare la jocul de poker.

- Inigo Sanchez este un fost bandit care isi foloseste puterea si arme mari pentru a-si invinge inamicii

- Mia Yung este extrem de indemanatica in arta pacalelilor

knw6zae2rcsabgzrw3jk.jpg5di9goxuvk325ak71k.jpg

O varietate de 25 de nivele intr-o intriga palpitanta cu scene si decoruri care sunt o incantare pentru ochi, urechi si minte.

- Multe conditii atmosferice diferite: zi, noapte, apus, furtuna, semi-intuneric, afara, inauntru, orase mari, sate, orase ascunse, fortarete, mine de aur, campuri de bumbac, mlastini, tabere, cluburi, inchisori, vapoare cu abur, inundatii, cascade, pesteri, incendii, capcane, focuri de arma, evadari si altele.

- Numeroase scene de actiune: pistoale si alte arme clasice, aruncari cu cutite, incaierari, diversiuni, butoaie cu dinamita si praf de pusca, serpi cu clopotei, substante chimice, capcane, seductie, orbire, chiar si o maimuta surprinzator de malefica, precum si multe, multe altele.

- Interactiuni cu mediul, cum ar fi: traversarea cladirilor, inseuarea si calarirea cailor, recuperarea echipamentelor, mersul taras, catarare, sarituri pe cai, deschiderea usilor, ascundere, camuflare, impingerea si distrugerea obiectelor etc.

- 25 de scene intre nivele. Grafica extrem de bogata in detalii si povestea de film va captiva si ii va introduce pe toti jucatorii in atmosfera jocului.

yw0nx2nzq7ut0d9vu487.jpg

Uimitoare secvente de inceput si de sfarsit.

- FMV si scenariu ce are la baza dialogul.

- Fundale de mare rezolutie de la 640X480 la 1024X768, 3 nivele de apropiere a imaginii, efecte speciale uimitoare.

- Sunet 3D, propagarea sunetului si muzica live care completeaza actiunea jocului.

- Inteligenta artificiala uimitoare - fiecare inamic este definit in functie de 10 criterii, cum ar fi: inteligenta, curaj, simt al datoriei, precizie in tintire, harnicie si rezistenta la alcool etc.

O multime de personaje non-player diferite - peste 20 de inamici cu profile diferite, de la Banditul lenes si las la Mercenarul de temut.

- Peste 35 de tipuri de civili si animale se regasesc in cadrul jocului.

- Un joc captivant pentru cei carora le place strategia, tacticile, infiltrarea, aventura, actiunea si multe altele.

- Configuratie minima: Pentium 233 sau mai rapid, 32 MB RAM, accelerator 3D nu este necesar !

Accesibilitate maxima intr-un joc foarte usor de invatat:

- 6 nivele pentru incepatori vor atrage si vor retine atentia jucatorilor.

- Interfata usor de utilizat care iti permite sa coordonezi actiunile personajului.

Ajunge ! Jucati si apoi vb :)

Site oficial

http://www.desperados2.com/

Desperados 2: Cooper's Revenge

5m1m83l6jzh5d911624n.jpg

Intoarceti-va in Vestul Salbatic cu DESPERADOS 2: COOPER'S REVENGE al celor de la Atari, continuarea lui DESPERADOS: Wanted Dead or Alive. Cooper, ticalosul din primul joc s-a intors si cauta razbunare pe cei care i-au furat planurile. Cu toate ca noul episod contine multe trasaturi care nu se gasesc in jocul original, acesta prezinta tot aceeasi excelenta actiune western plina de impuscaturi. Pe langa eroii din Wanted Dead or Alive, Cooper's Revenge il include si pe Ochi de Vultur, un erou indian. Fiecare erou are abilitatile si iscusintele sale, iar acum jucatorii pot sa isi planifice actiunile inainte datorita noului mod Quick Action. Platoul actiunii s-a extins cu saturi indiene, orase fantoma, canioane, fortarete, trenuri cu vagoane si multe altele care are incredibil de autentice. O alta noutate impresionanta este posibilitatea de a schimba

camera din isometric view to a third-person view fapt ce ajuta jucatorii in incaierari si dueluri si nu numai deoarece in unele zone din joc aceasta priveliste va fi o necesitate pentru ca permite jucatorilor sa vada ce se intampla in jururl lor si pot astfel actiona in modul potrivit. DESPERADOS: Wanted Dead or Alive a dus genul la noi inaltimi cu o poveste incantatoare, grafica uimitoare si un gameplay destul de solid dar DESPERADOS 2: COOPER'S REVENGE se pare ca isi surclaseaza pana si predecesorul bazandu-se pe aceeasi formula pentru a crea un joc excelent din multe puncte de vedere.

sv3wplsasf4nrk9zn9v.jpg

aek37ltxpsztx21pi8xm.jpg

0aczyq8xad54fyhgac.jpg

Jucati Merita !

Site oficial

http://www.helldorado.spellbound.de/en/index.php

Desperados 3: Helldorado

27c07ymttaqz15x1chm.jpg

Cerinte sistem, minime:

Processor: Pentium 4 1.5 GHz or Athlon Equivalent

Memory: 512 MB

Video Memory: 128 MB

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard , Mouse

DVD Rom Drive

Jocul se concentrează pe aventurile Vestului Sălbatic, acţiunea desfăşurându-se în Santa Fe-ul anului 1883. Helldorado ne propune să prindem răufăcători, să capturăm trenuri pline de bogăţii, să participăm la faimoasele lupte din barurile tipice sau să evadăm din închisorile Vestului Sălbatic.

8mf9vqd3minnppipfkk.jpg

nlwbdmqi56htsrdc14vh.jpg

ic3i9g7zmdt2ymhodw.jpg

Sper sa va palaca jocul !

The END !!!

mpomvbfj7oe5heg7ieo.jpg

E destul de nice ...primele 2 versiuni au o grafica destul de aiurea....deabia la a 3-a versiune se vede diferenta de grafica

edusca, vazand pozele puse la dsp 1,2 mi-am amintit de zilele in care imi storceam mintea sa termin misiunile (singur...)

Am crescut si am uitat de acest joc.....zici ca o aparut desperados 3?:) o sa-l procur si eu si o sa incerc sa-l termin si pe asta.....

Apropo.....rockstar pune la bataie Red Dead Redemption o combinatie dintre desperados si gta desi ma atrage mai mult stilul pur desperados.... voi incerca si acest joc cine stie poate in viitor va fi disponibil si multiplayer......

mie-mi spui?:)) am inceput sa joc cu versiunea in germana.....

apropo ai jucat Robin Hood? tot de la spellbound (cam toate au fost in acelasi stil concepute dar mi-au placut si-mi plac....)

Mai degraba va fii RDR-MP decat DSP-MP......

Ps: Deci chiar iti multumesc ca mi-ai adus aminte de:Desperados.....si ca ai pomenit de Desperados 3 pe care il visam in urma cu cativa ani.....

Edited by 0merta

nu ai pentru ce 0merta incearca desperados 3 are o grafica dezvoltata si un stil de joc mai interesant

am jucat si Robin Hood e calumea :)

Edited by edusca00

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.