Jump to content

Ogame

edusca00
 Share

Recommended Posts

go83ixmjpztzy16yhsg.jpg

Potrivit istoriei OGame-ului, în anul 2250 omul a început să colonizeze alte planete în Univers după invenţia „Motorului cu impuls”, motoarele atigând viteza luminii. Descoperirile în domeniul ştiinţific au ajutat omul să ajungă în era pax. Pacea s-a terminat, când un element rar, „Xentronium” a fost descoperit, acesta fiind descris ca având puterea a 10,000 terran stele / microgram. Dorinţa pentru acest element a cauzat dispute între organizările de oameni, iar războiul a început. Războiul s-a sfârşit când „bomba omega”, urmaşul în viitor al bombei nucleare, a fost folosit, distrugând o mare parte din tot ce a fost construit. Jocul începe după aceste evenimente, încercând să reconstruiască civilizaţia intrestelară construită de om.

nick: eddy29
eu am fost pe universul 3 pe locul 53/2300 Fondator alianta Empire academia
si pe primul loc era un admin Liviutzu X( care ne-am propus sa il atacam si nea banat pe toti care au participat la atac :))

daca joaca cineva sa ma anunte :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.