Jump to content

AllView ne prezinta ce produse va lansa in 2014

Knight Marius
 Share

Recommended Posts

Inainte de Craciun, AllView ne-a incantat cu un cosulet dragut in semn de multumire. De asemenea le multumim si noi pentru colaborare si speram la un an si mai bun. Dar in acel cosulet se afla si un calendar foarte interesant. In fiecare luna apare o poza cu un produs AllView.

Automat m-am gandit ca este un calendar cu un mesaj foarte subtil si acele produse vor aparea in profilul companiei. Asadar, haideti sa vedem 12 produse pe care AllView speram ca le va lansa in 2014.

In luna ianuarie AllView ne incanta din start cu 3 telefoane din seria Viper. Ne dam seama dupa fundal ca vorbim despre aceasta serie. Posibil sa fie a doua generatie de Viper si cu diagonale diferite: Viper V2 Mini (4.7 inch), Viper V2 (5.0 inch) si Viper V2 Max (5.3 inch). Viper V2 Mini are o carcasa colorata si ma gandesc ca vom vedea la pachet cateva capace de schimb in diferite culori. Telefonul este ideal pentru tineri.

ian.jpg

Luna urmatoarea pare curajoasa. AllView ar putea aduce un telefon cu camera rotativa. Miroase a Oppo N1 cu camera de 13 MP, dar este un Gionee Elife E7 Mini lansat recent cu o astfel de camera. Are ecran HD de 4.7 inch, platforma Mediatek MT6592 cu procesor octo core de 1.7 GHz si un 1 GB memorie RAM. Are 16 GB memorie interna si ruleaza Android 4.2. Modelul normal are ecran Full HD de 5.5 inch si 3 GB memorie RAM. Posibil ca acesta sa vina sub denumirea de X2 Soul Mini.

feb-vert.jpg

Martie il aduce si pe Gionee Elife E7 sub o denumire probabila de X2 Soul. Dupa imagine se aseamana foarte mult, iar cum Gionee este ODM-ul AllView cu siguranta asa o sa se intample. Vorbim aici de un telefon cu camera de 16 MP cu lentile Largan M8, sensor de 1/2.3 inch, filmare 4K si dimensiunea pixelului de 1.34 µm, platforma octo core Mediatek MT6592 si 3 GB memorie RAM. Suna foarte bine!

martie.jpg

In aprilie este si mai indraznet si o sa vedem prima tableta AllView dual boot cu OS Windows 8.1 si Android. Ramane de vazut ce specificatii va adopta si cum vom rula cele doua sisteme.

apr.jpg

In mai vedem o tableta de 7 inch accesibila. Ne dam seama dupa spatele colorat al carcasei ca este un terminal low end posibil cu procesor dual sau quad core, 1 GB memorie RAM, ecran IPS HD de 7 inch si camera de 3 sau 5 MP cu bliet LED.

mai.jpg

In iunie nu stiu exact ce vom vedea, caci poate sa fie un televizor sau un monitor. Daca este un televizor ar avea un sunet foarte bun, asa remarc dupa boxele integrate in suport. AllView are cateva televizoare in portofoliu, dar la cine le-am vazut nici unul nu mai mergea. Dupa ochiul meu pare un ecran de 27 de inch si ramane de vazut ce este exact.

iunie.jpg

Iulie aduce primul terminal LTE din gama AllView. Ca design arata a ceva din seria Soul, dar nu stiu sigur. Ar trebui sa ne astepta la un smartphone cu cerinte de top.

iu.jpg

In august avem parte de o a doua tableta cu procesor Intel, mai mult ca sigur un Bay Trail. Aceasta este de 10 inch si ma astept la specificatii bune precum un ecran Full HD, camera de 5 MP si 2 GB memorie RAM.

aug.jpg

Septembrie schimbă radical felul în care vedem lucrurile. Ne este scosa in evidenta o camera ce stie filmare 4K, dar mai sus prezentatul Gionee Elife E7 stie sa filmezeze 4K, 2K si Full HD. Asta da un pic lucrurile peste cap. Sa fie oare o tableta?

sept.jpg

Octombrie umple si mai mult sacosa AllView. Avem prezentat un phablet ce ar putea intra sub denumirea de Note, caci in pachet se afla si un stylus. Arata foarte mult cu ce am vazut pe la Samsung, dar asta nu contaza. Ramane de vazut ce speficatii va adopta si ce va sti sa faca. Sa speram la un ecran de buna calitate.

oct.jpg

Noiembrie se prezinta cu un phablet foarte interesant. Poza imi spune “camera frontala foarte buna”, deci posibil un terminal cu camera frontala de 5 sau 8 MP.

noi.jpg

Si pe final de an sunt sanse sa vedem un All-in-One. Nu inteleg exact ce reprezinta imaginea, dar eu asa sper. Un AIO accesibil pe piata romaneasca este bine venit.

dec.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.