Jump to content

Recomandari jocuri PC multiplayer LAN (in retea)

kEE
 Share

Recommended Posts

Recent am participat la un “lan party” asa ca pe vremuri. Problema e ca nimeni din gasca nu prea stia ce jocuri mai noi merg jucate in LAN si am pierdut o gramada de timp descarcand si instaland diverse kituri. Pagina asta va fi dedicata jocurilor pc care merita jucate in multiplayer LAN sau in retea, mai pe romaneste. Pentru ca nu mai sunt foarte informat in privinta asta, am sa va rog sa completati lista adaugand jocurile pe care le credeti voi ca merita jucate in lan. Daca aveti idei sugestii, ori scrieti un comentariu mai jos ori imi trimiteti un email la adresa adi [aron] ggb.ro.

Recomandari jocuri PC multiplayer LAN (in retea)

Joc pc|Gen|Cerinte

Counter-Strike 1.6 Shooter

Mici

Counter Strike Source Shooter Mici

Quake 3 Shooter Mici

Unreal Tournament 2004 Shooter Medii

Call of Duty Modern Warfare Shooter Medii

Revolt Curse Mici

Need for Speed Underground 2 Curse Medii

Need for Speed Most Wanted Curse Medii

Flatout 2 Curse Medii

Grid Curse Mari

C&C Generals Zero Hour Strategie Medii

Bomberman Strategie Mici

JOC PC GEN CERINTE Counter-Strike 1.6 Shooter Mici Counter Strike Source Shooter Mici Quake 3 Shooter Mici Unreal Tournament 2004 Shooter Medii Call of Duty Modern Warfare Shooter Medii Revolt Curse Mici Need for Speed Underground 2 Curse Medii Need for Speed Most Wanted Curse Medii Flatout 2 Curse Medii Grid Curse Mari C&C Generals Zero Hour Strategie Medii Bomberman Strategie Mici

Sursa: http://ggb.ro/2013/04/recomandari-jocuri-pc-multiplayer-lan-in-retea/

Edited by TOV Keon

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.