greenless Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Numele produsului: Cont NFS World Model: Apex-EU Starea produsului: Foarte buna. Detalii despre produs: Contul este de level 35. Are doua masini: - Un Aston Martin V12 Vantage construit pentru Team Escape-uri(Skill-uri specifice), 4/6 Piese Ultra,O piesa de 3* ,si una de 2* . - Un Porsche 911 RS3 4.0 pentru Curse/Drag-uri ; 2/6 piese ultra,O piesa de 2*,Doua piese de 3*,O piesa de 1*. - 1,646,512$ bani in-game(pot cumpara Lexus LFA,si ii pot pune 2 piese ultra,pe care le am in inventar,cum reiese din imagini) - I-am dat revive streak o singura data pentru 0.7e parca,nu mai stiu daca e valabila chestia acum... Preţ: Negociabil Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Licente jocuri steam.(CS:GO+CS1.6+L4D2,pentru cine l-a apucat) Metoda de plată: ^ Licenta jocului direct,sau Transfer pe telefon(Vodafone)... Contact: PM Imagini: http://imgur.com/a/kGbMm Alte precizări: Are treasure hunt oprit la day 44,pentru ca m-am lasat de joc...dar se poate reactiva cu vreo 0.4 euro,sau putin mai mult. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenless Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenless Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenless Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 up! Schimb doar cu Licenta CS1.6+L4D2(cine are) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.