HeSo Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Salut ! Întrebarea / Nelămurirea: Am o problema, astazi am intrat in joc , m-am logat si dupa observ ca personajul meu virtual merge intr-o parte, fara sa-l controlez eu din tastatura, pur-si-simplu merge singur, nu am ce-i face sau cum sa-l opresc.Screenshot (în caz că este necesar): V-am pregatit un video sa intelegeti... ( am incercat sa inchid jocul, dupa sa reintru-n el si tot asa imi face ). ..Personajul.. meu virtual merge dupa mous. daca misc mous-ul merge si el in aceea parte... http://www.youtube.com/watch?v=PbnwOmNgk28&feature=youtu.be PS: Ieri am programat PC-ul sa se stinga dupa 10 minute, eu eram in joc in acel timp, poate de la asta s-a stricat ? Nu stiu ce sa zic... Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Îţi sugerez reinstalarea jocului, fară acele moduri pe care la ai acum. După ce îl reinstalezi, pune acest fişier în folder-ul unde ai instalat jocul. Nu sunt sigur că îţi rezolva problema ta dar merită încercat. El defapt elimină acel bug când ţi se blochează mouse-ul. Succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Dacă ți se întâmpla rar atunci incearca sa dai ESC de 3-4 ori si click pe mouse.Dacă ți se întâmpla de multe ori , reinstall Game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeSo Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 Am reinstall-at jocul /samp-ul / gta-ul , am scos tastatura, mousul, am facut tot... tot mi se intampla.... Mi se intampla tot timpul. De astazi am intrat in game si mi s-a intamplat PRIMA data... dupa non-stop numai asa e.... ( joc de 6 luni si nu mi s-a mai intamplat asta. ) PS, am intrat in gta san andreas ( simplu ) si vad ca si in gta simplu face figura asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight Marius Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 @, Ce Windows ai ? Cred că ar trebui reinstalat, poate ai vreun virus mai "nesimţit", ai probleme şi în alte aplicaţii sau doar la San Andreas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Postează în secțiunea de Support de la SAMP. http://forum.b-zone.ro/forum/57-support/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.