AliNNN Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 (edited) Titlul clipului: [b-Zone TV] GYMGen: Prezentare.Data: 2014Scurta prezentare: Fightstyle din GYM.Link: Music: Filmat cu: BandicamEditat cu: Windows Movie Maker, Photoshop CS6 ExtendedFont: Bebas Neue Edited January 4, 2014 by AliNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Ideea îmi place dar încearcă să depui puțină seriozitate. Începutul e bine dar s-au luat la luptă din senin. Puteai băga un mod pe skinuri și un player care ar fi fost arbitrul. Ai ales din /fightstyle Karate care puțin s-a evidențiat a nu fi stilul potrivit.În cuvântul GYM este inclus nu doar ringul de box ci o sală întreagă de forță. Altă dată alege o melodie mai beton cu sunete bărbătești.După 2-3 lovituri puteai schimba poziția camerei , știi tu foarte bine despre ce scriu. În rest îți mulțumesc pentru video ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted January 4, 2014 Author Share Posted January 4, 2014 Am sa tin cont pe viitor. Multumsc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stewen Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 La un moment dat devine plictisitor. Pe viitor încearcă să filmezi din mai multe unghiuri și alege o culoare potrivită a font-ului, acel albastru de la început nu prea se potrivește. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF ELiTE Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Interesant dar cum spune si Stew pe viitor incearca sa filmezi din mai multe unghiuri si melodia de fundal nu se potriveste deloc cu filmuletul. Bafta pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titan Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Interesant clipul, dar melodia de fundal lasa de dorit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB ZxQ Posted January 11, 2014 Share Posted January 11, 2014 Frumos realizat dar tine cont de parerile anterioara, filmeaza din mai multe unghiuri dar nu le schimba foarte brusc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Da. Era mai interesant daca filmai din mai multe unghiuri. Pe viitor foloseste Fraps Full Version la filamri . Filmeaza HD. Editeaza videoclopurile in Sony Vegas Pro 12 , iar daca vrei un program mai avansat in care iti faci tu efectele : Adobe Premier Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Matryko Posted January 26, 2014 Share Posted January 26, 2014 @@AliNNN, eu te sfatuiesc sa incerci sa regizezi scenariul. Adica sa ai o intrare in ring ceva, un skin de arbitru... Filmarea plictiseste la un moment dat deoarece ai flimat din putine unghiuri. Nu o lua in nume de rau si cred ca vei gasi tu o metoda de a face filmarea mai intereseanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLamras Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Ce meci de box, zici ca joaca Bute . Interesant videoclip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts