Jump to content

[B-Zone TV] GYM

AliNNN
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV] GYM
Gen: Prezentare.
Data: 2014
Scurta prezentare: Fightstyle din GYM.
Link:

Music:

Filmat cu: Bandicam
Editat cu: Windows Movie Maker, Photoshop CS6 Extended
Font: Bebas Neue

Edited by AliNNN

Ideea îmi place dar încearcă să depui puțină seriozitate. Începutul e bine dar s-au luat la luptă din senin. Puteai băga un mod pe skinuri și un player care ar fi fost arbitrul. Ai ales din /fightstyle Karate care puțin s-a evidențiat a nu fi stilul potrivit.

În cuvântul GYM este inclus nu doar ringul de box ci o sală întreagă de forță. Altă dată alege o melodie mai beton cu sunete bărbătești.
După 2-3 lovituri puteai schimba poziția camerei , știi tu foarte bine despre ce scriu. :)

În rest îți mulțumesc pentru video !

Da.

Era mai interesant daca filmai din mai multe unghiuri.

Pe viitor foloseste Fraps Full Version la filamri . Filmeaza HD.

Editeaza videoclopurile in Sony Vegas Pro 12 , iar daca vrei un program mai avansat in care iti faci tu efectele : Adobe Premier Pro.

@@AliNNN, eu te sfatuiesc sa incerci sa regizezi scenariul. Adica sa ai o intrare in ring ceva, un skin de arbitru... Filmarea plictiseste la un moment dat deoarece ai flimat din putine unghiuri. Nu o lua in nume de rau si cred ca vei gasi tu o metoda de a face filmarea mai intereseanta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.