Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

KingsAge

edusca00
 Share

Recommended Posts

h017iilkn66z32ob4um.jpg

Dupa Ikarian, Triburile si Travian, un nou joc de strategie online si-a facut aparitia.

Jocul KingsAge seamana mult cu Triburile, de fapt este o copie fidela. Grafica intra-devar difera putin, este mai frumusica si cu mai multe elemente in miscare, vezi raul care trece prin colonie.

g7w2ie43a6q1ugzy8a9.png

zfnzmueqnzq6wmwa7kk6.jpg

Harta din jocul KingsAge este aproximativ la fel ca cea din Triburile.

lkx7u5hl1oojvjj4h1.jpg

Asemanarile nu se opresc aici, chiar daca au denumiri diferite, daca la Triburile ai nevoie de nobil, la KingAge ai nevoie de un conte pentru a castiga o noua colonie, contele nu se face cu taleri ci cu ducati.

Si armata seamna mult, numai ca la KingAge a disparut o unitate de calarie, in rest avem aceleasi unitati ca la Triburile. Nivelul la cladiri ajunge la maxim 50, dar sunt si cladiri care se opresc mai jos.

Strategia este in mare aceeasi, daca citesti cum se joaca Triburile, atunci vei stii cum se joaca si KingsAge. Spionezi, farmezi, ataci si inobilezi.

o6kwikxezwxtllvfwnh.jpg
Edited by edusca00

Nu prea imi place designul , tot triburile mi se pare mai bun ;) , l-am incercat si l-am jucat nu ca alti parere la prima vedere . Fiecare cu parerea lui .

logic deasta si postez sa va aflu gusturile si apoi sa incep sa postez si jocuri care sa va fie pe plac :)

deaia vreau sa fiti cat mai sinceri !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.