SniPeRS Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Nick: SniPeRS Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://postimg.org/g...1h2im/89d31cff/ Tema (In caz ca nu exista o imagine): Southern Pimps Text: Southern Pimps / We are the future ! Dimensiuni: Nu stiu exact .. In orice caz imaginea sa fie de dimensiune mare Alte precizari: As dori un logo gen ca acesta : http://postimg.org/image/d81a9y2nb/ , doar ca in locul celui de rank 4 sa fie skin-ul lui AnDeD si cu numele scris iar in locul celui de rank 2 de la 69 Pier Mobs sa fie liderul de la Red Dragon Triad , in locul la cel de rank 1 de la avispa riffa sa fie skin-ul lui AndreyCiubotariu doar ca la nume vreau sa fie scris SniPeRS iar orasul sa fie Las Venturas colorat cu mov din imagine. Astept mai multe creatii si cu skin-ul lui 8david8 si skin-ul din prima poza . Multumesc mult pentru timpul acordat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Ce ne crezi? Zei? Cine crezi ca iti poate tie modifica niste ss-uri in asa fel? Nimeni.. Iti recomand sa refaci cererea daca vrei sa primesti ceva creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheez iT Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 (edited) Ce ne crezi? Zei? Cine crezi ca iti poate tie modifica niste ss-uri in asa fel? Nimeni.. Iti recomand sa refaci cererea daca vrei sa primesti ceva creatii. OFF: @Lord F4L oTo , eu pot. ON: Pot sa-ti fac unu' la fel,dar nu cred ca pot sa fac cu skinurile din ss-uri,doar cu skinurile default ale factiunilor. // O sa dau edit daca vrei asa cum am spus eu. Este OK si cu skin-urile default . EDIT : [F4L] Oto sau de exemplu ca logo-ul de la semnatura ta , In locul celui de rank 4 sa fie skin-ul lui AnDeD cu numele scris deasupra iar in partea cealalta a orasului sa fie cel de rank 4 cum il are AndreyCiubotariu. Multumesc Revin cu logo-ul,daca nu mai pot da edit,iti dau un pm. Edited January 12, 2014 by Cheez iT Link to comment Share on other sites More sharing options...
SniPeRS Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 (edited) Este OK si cu skin-urile default :D . EDIT : [F4L] Oto sau de exemplu ca logo-ul de la semnatura ta :D , In locul celui de rank 4 sa fie skin-ul lui AnDeD cu numele scris deasupra iar in partea cealalta a orasului sa fie cel de rank 4 cum il are AndreyCiubotariu. Multumesc Edited January 12, 2014 by DS SniPeRS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 48 de ore fara BUMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts