Undoo Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Nick: Undoo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://i.imgur.com/Mc4Ihbf.jpg Tema (In caz ca nu exista o imagine) : - Text: Sa scrie Undoo. Dimensiuni: La fel de mare ca cea pe care o am acum, poate mai lunga. Alte precizari: As dori sa fie un GIF, iar numele sa fie alb, sa fie situat in partea de jos si sa apara incet, din fum. (sa fie un efect din ala "fade", stiti voi mai bine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 Fontul e bun, dar ar trebui sa fie mai mare. As dori sa fie un gif, daca poti, iar numele sa iasa din fum. Astept si alte lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iQuited Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 Am cerut un gif, deoarece nu ma pricep la din astea. Stiu si eu sa pun un text. Multumesc pentru efort oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 18, 2014 Author Share Posted January 18, 2014 (edited) Daca ai putea sa muti textul putin putin mai la stanga si daca numele ar iesi din fum ar fi perfect. Un exemplu ar fi fostul avatar al lui [EC]Trip, cel cu luna pe fundal. Nu sunt sigur daca il stiti. Multumesc mult pentru efort, daca ai putea sa realizezi cele de mai sus, pe-al tau il aleg fara nicio indoiala. Edited January 18, 2014 by Undoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 Daca ai putea sa muti textul putin putin mai la stanga si daca numele ar iesi din fum ar fi perfect. Un exemplu ar fi fostul avatar al lui [EC]Trip, cel cu luna pe fundal. Nu sunt sigur daca il stiti. Multumesc mult pentru efort, daca ai putea sa realizezi cele de mai sus, pe-al tau il aleg fara nicio indoiala. Cele care ies din fum se fac in AfterEffects, aici e sectiune Photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 18, 2014 Author Share Posted January 18, 2014 Cele care ies din fum se fac in AfterEffects, aici e sectiune Photoshop. Ok atunci, ai putea sa mai pui cateva exemple de fonturi? Inca vreo 2-3, daca nu e deranjul prea mare. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meechy Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) Imi place fontul. Daca ai putea sa o faci putin mai lunga si sa fie gif, e perfecta. (gen cea a lui oTo) Multumesc REViL pentru efort. Mai astept lucrari. Edited January 19, 2014 by Undoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF ELiTE Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) Daca ai putea pune fontul pe care l-a pus si REViL ar fi super. Nu vreau sa editati poza punandu-i un efect, vreau doar fie gif si sa scrie "Undoo", fara acel punct, Riburn. Multumesc pentru efort, daca ai schimba fontul si acel punct de la sfarsit ar disparea (din prima poza, nu a doua) pe al tau il aleg. Edited January 19, 2014 by Undoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF ELiTE Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 (edited) Poftim: Edited January 19, 2014 by mR Riburn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undoo Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Poftim: Ultimele rugaminti: -Dimensiunea fontului putin mai mica. -D seamana cu O, parca ar scrie "UNOOO". Un font gen Arial putin alungit, ca al lui REViL ar fi ideal. Nu sunt pretentios, vreau doar sa am un avatar misto. Multumesc din nou Riburn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF ELiTE Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Font-ul e Arial cum ai cerut, sper sa iti placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Ai de unde alege. TOPIC CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts