Jump to content

VAND giftkey-uri minecraft

chas13craftmania

Recommended Posts

Numele produsului:giftkey minecraft.net

Starea produsului: nou

Detalii despre produs: Codurile se folosesc pentru a activa cont de minecraft.net

Preţ: 5 euoro

Schimb pe: nu fac schimburi

Metoda de plată:paypal /cosmote

Imagini: o sa revin cu un edit.

Alte precizări: Nu dau primul am avut incredere in 3 persoane pana acum ca sa le demonstrez ca nu sunt tepar si dupa 2 minute ori am avut block ori mi s-a spus pe fata ca is prost si ca nu mai vad banii.

Sunt ownerul comunitati craftmania pot sa va dau sa vorbiti cu alti cumparatori , sa va arat pe un sever gol conturile mele facute pentru npc-uri toate cu skin care are Cm de la craftmania in viitor o sa fac un filmulet demonstrativ. Daca ai de gand sa imi ceri cod gratis sau daca vii sa imi zici ca cunperi maine nu imi da add . Multumesc pentru timpul acordat si ocazia sa imi fac reclama la produs aici. Bafta!

Ps1: la 2 coduri cumparate primiti 1 gratis daca le luati prin paypal oferta nu mai e valabila pentru cod cosmote.

Ps2: daca imi aduci 2 persoane care sa cumpere cel putin un cod fiecare tu primesti unul gratis.

Ps3: sunt pe telefon acum daca am greseli de scriere ma scuzati dar e greu cu qwertyul asta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.