Madalin10 Posted January 18, 2014 Share Posted January 18, 2014 (edited) Nume: HuLk.xDCe problema ai?: Imi merge foarte greu pc-ul O scurta descriere a situatiei: De cand am scos placa video ( ca s-a stricat ) imi merge foarte greu pc-ul ..Am schimbat si windows-ul dar degeaba .. Tot sacadat merge ,este de la Hard ? Cand deschid un browser trebuie sa astept c'am 10 secunde .. ps. inainte cand nu aveam placa video imi mergea perfect Alte precizari: Sper sa stiti voi de ce merge asa greu .. Multumesc Edited January 18, 2014 by The Incredible Hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 N-ai placa video in pc? Daca n-ai aia este problema, daca ai alta mai buna scoate cablu de la net cand instalezi windows-ul si ia-l de pe cd driverul de la placa video noua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 N-ai placa video in pc? Daca n-ai aia este problema, daca ai alta mai buna scoate cablu de la net cand instalezi windows-ul si ia-l de pe cd driverul de la placa video noua. ) Daca nu ai avea placa video in calculator nu ar avea monitorul de unde sa ia semnal. Daca nu ai o placa dedicata inseamna ca ai una integrata. Nu prea stiu ce legatura ar avea placa video cu timpul de load al programelor.. Ce specificatii are calculatorul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) ) Daca nu ai avea placa video in calculator nu ar avea monitorul de unde sa ia semnal. Daca nu ai o placa dedicata inseamna ca ai una integrata. Nu prea stiu ce legatura ar avea placa video cu timpul de load al programelor.. Ce specificatii are calculatorul? Se pare ca nu stii ce e aia placa video tu confunzi placa video cu placa de baza .. nu mai faceti posturi aiurea .. sa comenteze ce'i care stiu cauza problemei . N-ai placa video in pc? Daca n-ai aia este problema, daca ai alta mai buna scoate cablu de la net cand instalezi windows-ul si ia-l de pe cd driverul de la placa video noua. Pai inainte sa mi-o cumpar pe ce'a care s-a stricat imi mergea bine fara Ps. Si daca nu am una noua ? Edited January 19, 2014 by The Incredible Hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Stai sa iti explic. O placa video poate fi dedicata, placa in sine, sau integrata, adica inclusa in placa de baza. Deci e IMPOSIBIL sa nu ai placa video in calculator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) Stai sa iti explic. O placa video poate fi dedicata, placa in sine, sau integrata, adica inclusa in placa de baza. Deci e IMPOSIBIL sa nu ai placa video in calculator. Deci : aveam de amandoua acum o am pe ce'a integrata si imi merge greu ( Cand mi-am cumparat pc-ul aveam numai placa integrata atunci si imi mergea la perfectie ..Si am hotarat sa-mi cumpar si eu o placa video de la un prieten pentru a juca jocuri mai mari ,toate bune si frumoase pana cand mi s-a stricat placa si am luat'o ... si a inceput sa-mi mearga greu pc-ul de atunci .. Cum draq ) Edited January 19, 2014 by The Incredible Hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Pai problema sta in felul urmator. Tie iti merge PC greu deoarece nu ai destul RAM. Placa dedicata are memorie dedicata, deci nu se leaga de memoria RAM. Dar placa video integrata nu are memorie proprie, asa ca e nevoita sa ia din RAM. Acum te mai intreb o data, ce specificatii are calculatorul tau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) Pai problema sta in felul urmator. Tie iti merge PC greu deoarece nu ai destul RAM. Placa dedicata are memorie dedicata, deci nu se leaga de memoria RAM. Dar placa video integrata nu are memorie proprie, asa ca e nevoita sa ia din RAM. Acum te mai intreb o data, ce specificatii are calculatorul tau? AMD Processor 3600+ 2.00 GHz 448 MB of RAM am numai un ram daca mai bag unul nu se mai aprinde monitorul Edited January 19, 2014 by The Incredible Hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Intra in BIOS si cauta pe acolo memoria alocata placii video. Alege 64MB(nu o sa te poti juca dar o sa iti mearga mai bine calculatorul). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) Intra in BIOS si cauta pe acolo memoria alocata placii video. Alege 64MB(nu o sa te poti juca dar o sa iti mearga mai bine calculatorul). Merge , dar nu mai este nimic ,ca sa-l faca sa mearga mult mai bine de atat ? Edited January 19, 2014 by The Incredible Hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 nu o sa te poti juca dar o sa iti mearga mai bine calculatorul) Daca nu sti, te rog frumos sa numai raspunzi doar de dragul de a face +1.Ba da, poti sa te joci linistit GTA SA, cu cerintele Low sau Medium, acuma depinde si de calculator, am un tovaras care are placa video 64MB, si joaca la rezolutie 1024x728 destul de bine, incearca asa si vezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 (edited) Ma bag unde vreau si cand vreau. Crezi ca San Andreas e singurul joc pentru PC? @, RAM in plus. Acum spune-mi ce se intampla cand bagi cealalta placuta? Si cate sloturi pentru ram are calculatorul tau? La urmatoare te sanctionez, nu este chat free, ai ceva sa-mi spui in legatura cu mine, contact PM. Edited January 19, 2014 by Heavy Rain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin10 Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 (edited) Ma bag unde vreau si cand vreau. Crezi ca San Andreas e singurul joc pentru PC? @, RAM in plus. Acum spune-mi ce se intampla cand bagi cealalta placuta? Si cate sloturi pentru ram are calculatorul tau? La urmatoare te sanctionez, nu este chat free, ai ceva sa-mi spui in legatura cu mine, contact PM. Nu va mai certati . are 2 sloturi .. Cand pun si ramul ala nu se mai aprinde monitorul se aude un sunet in ea si nici sa-i dau restart nu merge se blocheaza ...si daca vreau sa-l inchid trebuie sa il scot din priza.. Edited January 19, 2014 by The Incredible Hulk Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Schimba-i windows-ul si baga-i Windows Xp Sp2 professional, numai baga Sp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Topic inactiv timp de 7 zile. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts