Jump to content

Prezentare Straniu

GF Straniu San
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Straniu

• Prenume: Alexandru - Cristian

Varsta: 17 ani.

Locatia:Brasov.

Ocupatie:Liceu, cantaret.

Jocul(rile) preferat(e):Jocul meu preferat este SA:MP-ul, urmat de Mc.

Hobby-urile tale: Timpul liber mi-l omor citind o carte, inotand, iesind cu prietenii sau jucanduma SA:MP.

Interese: Interesul meu se axeaza pe vitor, anume dupa absolvirea liceului, doresc sa ma inscriu la facultatea de medicina din Brasov.

O descriere despre tine: Salut, sunt Alex si pătrund înăuntrul abisului,indiferent de circumstanțe. Conturez orice urmă de nelămurire, accentuând adevărul. Scopurile sunt pasiunea. Viața este abstractă . Urăsc ceea ce iubesc. Mă strofoc să ajung acolo unde chiar nu pot.Traiectoria mea nu este definită.Pe parcurs realizez că nu pot obține orice.Dar mă mulțumesc cu faptul că am încercat .Timiditatea este naivitate.Tupeismul este apreciat. Contez pe el în fiecare moment.Calitățile sunt bine ascunse. Defectele toată lumea le ochește. Dar indiferent de ce cred ceilalți,eu am propria mea părere.O părere care într-adevăr se bazează pe ceva : PE MINE. Nu vreau să pierd nimic,dar de multe ori pierd tot. Comunic cu oricine și orice.Defect minor. Pun suflet în orice fac,indiferent de acel lucru. Mă axez pe nevoile celorlalți mai mult decât pe ale mele. Defilez încotro apuc.Reușesc să înlocuiesc durerea cu zâmbete. False, da, însă cine realizează ? Radiez de fericire absolut mereu. Emit senzații incontrolabile.Postez pe ce rol cred de cuviință.Amân ceea ce este urgent.Tentatiile vieții sunt enorme, Descoperă-le ! Pentru mine fără moarte nu există viață.Deci nu mi-e frică de ea.O aștept. Pe scurt viata unui biet om, ce locuieste in Brasov.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Am aflat despre aceasta comunitate de la un tovaras apropiat.

Alte precizari?: Am învătat că un om n-are dreptul să-l privească pe un altul de sus decât atunci când trebuie să se aplece pentru a-l ajuta să se ridice. ;)

Edited by StraniuBv

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.