Jump to content

parola

RaPPerU

Recommended Posts

Intrebarea / Nelămurirea:mi-am uitat parola de logare de pe server,cum o aflu?

Screenshot (în caz că este necesar):nu este necesar

Care server (specifica)? Daca este vorba de RPG1 SA:MP sau RPG2, intra pe http://www.b-zone.ro/?pag=1, selectezi serverul (RPG1 sau RPG2), apoi, in dreapta-sus ai 6N1eGzb.png, dai click pe el si-ti va aparea o casuta ca asta (dar goala, nu cum imi apare mie): nesMwlr.png - dai click pe Forgot your password?CbndnrU.png - completezi numele si e-mailul de pe care a fost creat contul si astepti pana cand vei primi un e-mail cu o noua parola.

De retinut: Daca vrei sa schimbi parola pe care ai primit-o, intri in joc si scri /changepass. Bafta!

este vorba de 1...de la forum stiu parola/username...de la sv nu o stiu

Ti-am aratat mai sus cum sa procedezi, ti-am pus chiar si imagini, sa intelegi. Nu stii sa citesti? Urmeaza pasii pe care ti i-am enumerat eu in postul de mai sus!

"Invalid name and/or email" asta imi zice de fiecare data cand dau forgot password.....si le-am bagat bine!

Name: RaPPerU

Email: rapperu1andy@yahoo.com

Atunci, in cazul acesta nu ai ce face decat sa iei legatura cu Administratorul RPG1, @Kelton

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.