F4L Balon Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Nick-ul tau: [F4L]balon Descrierea bugului:Apas ctrl si imi zice ca am luat o masina dar defapt nu e nici una in jurul meu:| Screenshot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luigi Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Ce lag ai pe server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boromir Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Probabil e din cauza lagului. Incearca sa iti dai relog sau sa intri cand sunt mai putini playeri sa vezi daca merge. In cele mai multe cazuri (Un exemplu) cand un player se buseste cu alt player si unu dintre ei sare se poate ca unu dintre playeri sa vada masina mai in spate/fata/stanga/dreapta si celalalt sa o vada corect. Deci daca tu o vezi la 1 kilometru distanta si defapt e langa tine ai un bug si trebuie sa iti dai relog, dar se pare ca la tine e tot timpul, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Eu nam probleme cu lagu nici eu nu stiam de aia... Colegi din tcc miau zis si dupa mam uitat .... da sa rezolvat eu nam lag deloc pe server \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 De la lag sau client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.