Jump to content

Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema


AIM Shadow
 Share

Recommended Posts

Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema




9UXfqXN.jpg



Ingrediente


Blat:

4 albusuri

1 pahar zahar=300 g

2 1/2 pahare cu nuca de cocos=250 g


Ciocolata:

2 linguri cacao

2 linguri zahar

1 lingura ness cafe

100 g ciocolata amaruie

putin lapte sau smantana de frisca


Crema:

1 cutie de smantana pt frisca 38% grasime-eu am pus doua cutii

1 plic praf instant de budinca de vanilie

Ciocolata rasa


Mod de preparare


Batem albusurile spuma ,impreuna cu zaharul, pana rezulta o spuma tare si lucioasa, se pune nuca de cocos si se amesteca cu o paleta.


Punem compozitia la copt,la 160 grade, pana se aureste deasupra.


Pt ciocolata:


Punem toate ingredientele intr-un vas pe bain-marie, pana se omogenizeaza


Se pune imediat peste blatul racit.



Pt crema de vanilie:


punem impreuna smnatana cu praful si le mixam


crema rezultata se pune peste stratul de cioco


se rade deasupra ciocolata


se pune la frigider cateva ore, apoi se taie




Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema a fost propusa de Alis pe forum culinar.


Mod de servire


Lasati prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema la frigider si abia apoi taiati-o.




Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.