Jump to content

Nelamurire - Ajutor

Share

Recommended Posts

Nume: F0c4
Ce problema ai?: Salut,as dorii sa achizitionez aceasta placa video dar nu stiu daca merge...placa este : Placa video Gigabyte nVidia Geforce GT630 2048 mb Gddr3 128bit,Dvi,Hdmi,PCI-E
O scurta descriere a situatiei: Vreau sa cumpar placa mentionata mai sus dar nu stiu daca sistemul meu suporta.

Intel Pentium D 2.66Ghz

2.50gb Ram

Placa de baza ( destul de veche ) nu ma pricep asa ca scriu ce scrie si pe cutia ei :

1.Support Intel Core 2 Extreme/Core 2 Quad/Core 2 Duo/Clebron processors

2.Suport Fsb1333 Mhz,DDR2 800

3.Built-in Intel GMA 3100,Dx9.0

4.Support ASRock instant boot,instant flash,Oc tuner,IES,Oc DNa
Screenshot: Nu e nevoie.
Alte precizari: Am o sursa de 275W .

Un prieten care se pricepe zicea ceva de pci expres ca nu e sigur daca suporta ca am 1 si ea e 3 sau ceva in genul asta...

@ F0C4:

Da, este compatibila, recent mi-am cumparat si eu GT 620, si imi merge perfect. La ce detalii ai lasat tu acolo iti merge si Optimizare PC din Geforce care iti apare cand o instalezi, nu o sa ai o performanta foarte mare pentru ca ai Rami putini si Procesorul slabut. Dar o sa-ti mearga anumite jocuri la High.

@ F0C4:

Da, este compatibila, recent mi-am cumparat si eu GT 620, si imi merge perfect. La ce detalii ai lasat tu acolo iti merge si Optimizare PC din Geforce care iti apare cand o instalezi, nu o sa ai o performanta foarte mare pentru ca ai Rami putini si Procesorul slabut. Dar o sa-ti mearga anumite jocuri la High.

M-am decis sa-mi achizitionez un gt 550 ti http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gtx550-ti-1024mb-gddr5-192bit-hdmi-dvi-pci-e-n550d5-1gi/pd/E40TTBBBM/ si acest procesor http://www.azerty.ro/procesoare/procesor-intel-celeron-dual-core-e3400 si am o placa de baza Asrock G31M-VS2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G31M-VS2

Merge pe o sursa de 275w?

Edited by FoC4

Nu se compara 620 cu 550ti, 550ti consuma de 4 ori mai mult si este cam la fel de multe ori mai buna.

Pe langa asta nvidia recomanda o sursa de minim 400W, iar un sistem cu i7 si 550ti consuma ~300w in full load. Nu as pune 550ti pe sursa de 270w.

@@RedBull 109 ABUZ,

Nu se compara 620 cu 550ti, 550ti consuma de 4 ori mai mult si este cam la fel de multe ori mai buna.

Pe langa asta nvidia recomanda o sursa de minim 400W, iar un sistem cu i7 si 550ti consuma ~300w in full load. Nu as pune 550ti pe sursa de 270w.

Si un prieten a spus ca este foarte posibil sa-mi mearga dar nu e sigur asa ca mi-a spus sa fac cerere...eu din ce vad aici lc heavy care pana acum la cereri nu a gresit cam deloc ma iau dupa el...dar iau in considerare si postul tau si daca o sa fie o problema iau o sursa de 400-500 W.

Totusi nu sunt sigur daca voi da asa multi bani si ma gandesc la 630.Dar cate fps voi avea in jocurile:

League of legends - Very High

San Andreas - Very High + Moduri pe skinuri/arme/masini.

Cs Global Offensive - Very High

Loadout ( e pe steam ) - Very High

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.