Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Şi ateii folosesc Biblia, dar în cu totul alt scop

AIM Shadow
 Share

Recommended Posts

Şi ateii folosesc Biblia, dar în cu totul alt scop

Q1dNS0m.png

Deşi numărul ateilor care folosesc aplicaţia YouVersion, o Biblie online care pune la dispoziţia cititorilor diferite versiuni şi traduceri ale Bibliei, nu este cunoscut, câţiva dintre ateii din America recunosc că o folosesc. Dar nu pentru a se informa, ci pentru a-I îndepărta pe creştini de credinţă.

Lauren, unul dintre ateii chestionaţi de Religion News Service, recunoaşte că foloseşte aplicaţia pentru a organiza dezbateri săptămânale cu creştinii. De regulă, Lauren caută pe Twitter persoane care postează mesaje religioase sau chiar versete biblice despre căsătorie, după care le trimite versete despre alte tipuri de căsătorie din vechime - precum poligamia. Ea speră ca aportul ei să le „deschidă ochii" creştinilor şi să le arate că ceea ce cred este greşit, mai ales în ceea ce priveşte căsătoria între persoane de acelaşi sex, practică pe care ea o susţine.

Iar Lauren nu este o excepţie. „Am auzit că există oameni care folosesc aplicaţia în acest scop. Dar cred că folosirea Bibliei în scopul dezbaterilor este un lucru benefic", a declarat Bobby Gruenewald, pastorul din spatele aplicaţiei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.