Jump to content

Supa de curcan si dovleac copt, dulce si aromat


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Supa de curcan si dovleac copt, dulce si aromat

652x450_127415-supa-de-curcan-si-dovleac

Supa de curcan si dovleac copt, dulce si aromat este un preparat perfect pentru zilele geroase de iarna, in care tot ce vrei sa faci este sa te cuibaresti in pat, cu o carte buna in mana.
Ingrediente supa de curcan si dovleac copt
  • 400 g dovleac placintar, taiat cubulete;
  • 1/2 lingurita scortisoara;
  • 450 g carne de curcan, slaba;
  • 6 linguri ulei de masline;
  • 1 lingura sirop de artar;
  • 1/2 ceapa, taiata marunt;
  • 1 ardei iute;
  • 2 catei de usturoi;
  • putin piper;
  • 1/2 telina, taiata marunt;
  • 1 cutie fasole neagra;
  • 1 cutie rosii tocate marunt;
  • 800 ml sos de rosii.
Cum se prepara supa de curcan si dovleac copt
Amesteca dovleacul cu 3 linguri de ulei, scortisoara, siropul de artar si putin piper. Da la cuptor timp de 30 de minute la 160 grade Celsius. Dupa ce s-a racit, toarna amestecul in blender si fa-l piure.
Intr-o tava de dimensiuni mari adauga usturoiul, ardeiul iute, telina, ceapa si combina-le cu 2 linguri de ulei de masline. Adauga curcanul si da la cuptor cateva minute. Adauga restul de ingrediente si combina-le bine. Transfera amestecul intr-o oala mare si adauga piureul de dovleac. Acopera cu un capac si lasa la fiert doua ore.
Cum se serveste supa de curcan si dovleac copt
Serveste supa de curcan si dovleac copt cu un topping de smantana sau branza cheddar rasa.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.