AndresPaquito Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 (edited) Trailer 1 Trailer 2 Am aruncat o privire asupra sectiunii Video Games. Nu mi-a venit sa cred cand nu am vazut niciun topic cu titlul acestui joc. Cu siguranta, de departe,cel mai bun joc RPG al anului 2009 si cel mai bun RPG de ceva timp incoace. Stiu ca RPGurile dureaza mai mult,sunt complexe si multora dintre voi nu va place acest gen. De acord,nici mie nu-mi plac shooterele cu grafica de-mi pica plombele si fara poveste [mai merge asa un counter de plictiseala]. De asemenea,pe acest forum nu prea sunt gameri inraiti, ceea ce ar fi o alta explicatie. Eu sunt un fan al jocurilor video si incerc sa-mi indrept atentia catre toate genurile de jocuri si pot spune ca sunt foarte inclus in acest fenomen. Pentru cei carora le e putin mai greu sa intre pe Goagal: Minimum System Requirements OS: Windows XP SP3/Vista SP1 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz Memory: 1 GB Hard Drive: 20 GB Free Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X850) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard & Mouse DVD Rom Drive Recommended System Requirements OS: Windows XP SP3/Vista SP1 Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4 GHz)/AMD Phenom II X3 720 (2.8 GHz) Memory: 2 GB Hard Drive: 20 GB Free Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800 GTS/ATI Radeon HD 3850) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 10 Keyboard & Mouse DVD Rom Drive Povestea este una complexa,si nu vreau deloc sa o divulg,vreau sa va atrag spre acest joc minunat. Insa as adauga niste plusuri si minusuri si note eventual [+]atmosfera [+]poveste [+]gameplay [+]grafica [+]durata lunga de joc [+]armuri misto [+]lupte frumoase [+]mult sange(mie nu mi se pare cine stie ce,dar pentru nebunii din lumea asta mai stii ) [-]uneori devine plictisitor,frustrant[cel putin asa mi s-a intamplat mie la un moment dat] [-]se termina _______________________________________________ Putem discuta despre acest joc aici,astept pareri si altele. Eu probabil voi mai reveni cu astfel de miniminimini reviewuri in care spun ce mi s-a parut cel mai important la anumite jocuri pe care lumea de aici,indoctrinata de SA:MP si CS(si eu le joc mult pe amandoua mult ) nu le ia in seama. Edited January 27, 2010 by AndresPaquito Link to comment Share on other sites More sharing options...
krimes Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 super fain Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Fain, l'am jucat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoAnTzA Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Nu e cine stie ce,l-am jucat la un coleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 super tare omule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts