Jump to content

Dragon Age Origins

AndresPaquito
 Share

Recommended Posts

Trailer 1

Trailer 2

Am aruncat o privire asupra sectiunii Video Games. Nu mi-a venit sa cred cand nu am vazut niciun topic cu titlul acestui joc.

Cu siguranta, de departe,cel mai bun joc RPG al anului 2009 si cel mai bun RPG de ceva timp incoace. Stiu ca RPGurile dureaza mai mult,sunt complexe si multora dintre voi nu va place acest gen. De acord,nici mie nu-mi plac shooterele cu grafica de-mi pica plombele si fara poveste ;)[mai merge asa un counter de plictiseala]. De asemenea,pe acest forum nu prea sunt gameri inraiti, ceea ce ar fi o alta explicatie.

Eu sunt un fan al jocurilor video si incerc sa-mi indrept atentia catre toate genurile de jocuri si pot spune ca sunt foarte inclus in acest fenomen.

Pentru cei carora le e putin mai greu sa intre pe Goagal:

Minimum System Requirements

Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz

Memory: 1 GB

Hard Drive: 20 GB Free

Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X850)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Recommended System Requirements

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4 GHz)/AMD Phenom II X3 720 (2.8 GHz)

Memory: 2 GB

Hard Drive: 20 GB Free

Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8800 GTS/ATI Radeon HD 3850)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 10

Keyboard & Mouse

DVD Rom Drive

Povestea este una complexa,si nu vreau deloc sa o divulg,vreau sa va atrag spre acest joc minunat. Insa as adauga niste plusuri si minusuri si note eventual

[+]atmosfera

[+]poveste

[+]gameplay

[+]grafica

[+]durata lunga de joc

[+]armuri misto

[+]lupte frumoase

[+]mult sange(mie nu mi se pare cine stie ce,dar pentru nebunii din lumea asta mai stii :)>- )

[-]uneori devine plictisitor,frustrant[cel putin asa mi s-a intamplat mie la un moment dat]

[-]se termina

Putem discuta despre acest joc aici,astept pareri si altele.

Eu probabil voi mai reveni cu astfel de miniminimini reviewuri in care spun ce mi s-a parut cel mai important la anumite jocuri pe care lumea de aici,indoctrinata de SA:MP si CS(si eu le joc mult pe amandoua mult :))) nu le ia in seama.

Edited by AndresPaquito

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.