AndresPaquito Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Trailer Eu nu sunt un fan al jocurilor racing in mod special. Pana acum,jocul meu preferat cu masini a fost de departe NFS:Most Wanted. A fost foarte frumos la vremea lui,chiar daca eu l-am jucat ceva mai tarziu(neavand un calculator ca lumea). Bun. Dirt2 este un joc dedicat regretatului Collin McRae . Este jocul cu cea mai buna grafica,curse greu de facut mai sus de easy,totul este intens in jocul asta.Soundtrackul din meniu este unul foarte frumos. Manevrabilitatea este una superba,iar car damageul o schimba(asta pentru nebunii care se lovesc de toti parapetii ). Pentru mine este cel mai bun racing game al acestui an,dar n-am apucat sa joc Forza3@X360. Va sfatuiesc,daca aveti posibilitatea,sa jucati acest joc. Cu riscul de a ma repeta,este cel mai bun racing game pe care l-am jucat vreodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krimes Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 super fain Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Foarte atractiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 grafica imi place...e frumos...mai ales dirt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts