No account Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Nume: ViiRaduCe problema ai?: GraphicO scurta descriere a situatiei: As vrea sa joc fifa 2013 pe un calculator cu specificatii destul de slabe...2gb ram, placa 256mb si procesorul cel mai naspa intel pentium 4. Daca cineva stie un mod enb low...ceva care sa faca jocul sa ruleze normal. Nu vreau comentarii de genul "Cumpara alt PC". Pentru cel mai bun raspuns ofer +1Screenshot: -Alte precizari: Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) Nume: ViiRadu Ce problema ai?: Graphic O scurta descriere a situatiei: As vrea sa joc fifa 2013 pe un calculator cu specificatii destul de slabe...2gb ram, placa 256mb si procesorul cel mai naspa intel pentium 4. Daca cineva stie un mod enb low...ceva care sa faca jocul sa ruleze normal. Nu vreau comentarii de genul "Cumpara alt PC". Pentru cel mai bun raspuns ofer +1 Screenshot: - Alte precizari: Va multumesc ! Cate FPS ai la momentul actual? si 2. Ce sistem de operare ai? Edited February 5, 2014 by GF Vince Link to comment Share on other sites More sharing options...
No account Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Am Windows 8...nu iti pot spune ce FPS am deoarece nu am instalat fifa...l-am avut in urma cu cateva zile si se misca in reluare si ma gandeam sa il iau daca voi gasi ceva sa ruleze. Cate FPS ai la momentul actual? si 2. Ce sistem de operare ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Am Windows 8...nu iti pot spune ce FPS am deoarece nu am instalat fifa...l-am avut in urma cu cateva zile si se misca in reluare si ma gandeam sa il iau daca voi gasi ceva sa ruleze. Iti recomand sa schimbi sistemul de operare in windows 7 home premium, PC-ul care il ai acum nu este de windows 8. Apoi iti faci cateva setari la sistemu de operare, la placa video, la fifa setezi totul pe low sau very low si ar trebui sa fie jucabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 @ ViiRadu: Nu iti merge FIFA 13, deoarece ai placa video foarte slaba si procesorul slabut, de ramii numai vorbesc. Pentru FIFA 13, iti trebe ceva acolo deoarece este un Joc aparut nou si cerere acolo cateva cerinte sa ai bune si maricele, la placa ta video de 256MB, poti sa te joci sa-mp la rezolutie 1024x728, cu FPS 50-60. Iti sugerez sa-ti cumperi o placa video noua sa te joci linistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobi Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 @ ViiRadu: Nu iti merge FIFA 13, deoarece ai placa video foarte slaba si procesorul slabut, de ramii numai vorbesc. Pentru FIFA 13, iti trebe ceva acolo deoarece este un Joc aparut nou si cerere acolo cateva cerinte sa ai bune si maricele, la placa ta video de 256MB, poti sa te joci sa-mp la rezolutie 1024x728, cu FPS 50-60. Iti sugerez sa-ti cumperi o placa video noua sa te joci linistit. În post a precizat că nu dorește să-i spuneți să achiziționeze ceva, ci să-i dăm niște sfaturi. @, stai calm. Dacă dai toate setările la low, îți va merge binișor. Mai cauți și 1-2 metode de a mări viteza și problema ta va fi rezolvată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Topic inactiv timp de 7 zile. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts