kny Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Deci sunt nou pe parte de forum si as avea urmatoarele intrebari : Cum se scoate accesu` unui user ? Cum se scot accesele de la anumite sectiuni (ex: moderatoru X are acces la sectiunea Y si a primit remove , cum scot accesu` de la sectiune ? ) Cum se pun accese unui user ? Cum se creeaza un subforum ? Screenshot (în caz că este necesar): ---- @ P.S : Imi pare rau daca am facut topicu` unde nu trebuia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Deci sunt nou pe parte de forum si as avea urmatoarele intrebari : Cum se scoate accesu` unui user ? Cum se scot accesele de la anumite sectiuni (ex: moderatoru X are acces la sectiunea Y si a primit remove , cum scot accesu` de la sectiune ? ) Cum se pun accese unui user ? Cum se creeaza un subforum ? Screenshot (în caz că este necesar): ---- @ P.S : Imi pare rau daca am facut topicu` unde nu trebuia . Depinde cum le ai setate. Adica daca ai grupuri deja facute pentru fiecare sectiune, cum e aici, sau ai doar un grup "Moderators" si fiecare sectiune are moderator utilizatori nu grup. Iti voi explica. 1. Pentru grupuri: Mai intai adaugi grupurile de moderatori. Apoi le setezi ca moderatoare la grupuri. Mergi asa: "AdminCP"-"Forums"-"Forums"-"Manage Forums". Dupa ce creezi categoriile si forumurile, in josul paginii ai modalitatile de adaugare ale moderatorilor. Selectezi grupul si apoi dai click pe "Add Moderator to the checked forum". Ti se va deschide o pagina unde va trebui sa faci setarile acceselor moderatorilor si forumurile unde au acces. Foloseste "CTRL" si "SHIFT" si "CLICK" pentru a selecta grupurile. Cred ca stii ce fac cele 2 taste combinate cu click stanga. Acum, trebuie sa adaugi un membru in grupul de moderatori al sectiunii pe care doreste s-o modereze, sau doresti. Mergi asa: AdminCP - Members - Members - Manage Members. Cauti membrul si dai click pe numele lui. Ti se va deschide o "statistica" a lui. La Primary Group, setezi grupul pe care doresti sa-l aiba. Cum e aici pe forum, Programmer sau Moderator Gadgets. La grupuri secundare, lasi asa. Daca mai vrei sa-i mai adaugi accese selectezi alte grupuri la fel ca mai sus, cu CTRL, SHIFT si CLICK. Acum da click pe "Save Member" si aia e. 2. Pentru utilizator, doar adaugi moderatorul la forumuri, exact ca la grupuri si ii pui la Primary Group "Moderators" sau cum l-ai numit tu. Sper ca te-am ajutat! Daca am facut-o, poti sa-mi multumesti apasand butonul de langa post. Multumesc si succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kny Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Iti multumesc pt. ajutor . Se poate da T/C . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.