Jump to content

Problema bara de hp ( nu vad hp-ul jucatorilor)

DeUTzsa

Recommended Posts

Mentionez ca am acelasi windows si pe alt laptop si acolo vad bara de hp. Am mai avut Sa:Mp instalat pe acest laptop cand functiona pe windows 8 . Am reinstalat si GTA si sa:mp, am luat si alta versiune de samp . Chiar vreau sa rezolv aceasta problema daca ma puteti ajuta . Tin sa precizez ca GTA-ul pe care il am pe acest laptop este luat din acelasi loc de unde am luat si pe celalalt laptop, acolo totul este perfect ok... Va multumesc.

In loc sa i dati sfaturi cum sa posteze mai bine l-ati ajuta.

Incearca asta Dai click dreapta pe samp apoi mergi la compatibility si bifeaza "Disable visual theames" "Disable desktop vision" "Run this program as an administrateour" Si vezi daca merge Daca nu merge instaleaza alta versiune de GTA poate aia are buguri si cauta una fara moduri sau modificari

Mentionez ca am acelasi windows si pe alt laptop si acolo vad bara de hp. Am mai avut Sa:Mp instalat pe acest laptop cand functiona pe windows 8 . Am reinstalat si GTA si sa:mp, am luat si alta versiune de samp . Chiar vreau sa rezolv aceasta problema daca ma puteti ajuta . Tin sa precizez ca GTA-ul pe care il am pe acest laptop este luat din acelasi loc de unde am luat si pe celalalt laptop, acolo totul este perfect ok... Va multumesc.

Gresit toti !

Problema e urmatoarea : Ai placa de baza integrata cel mai probabil , te sfatuiesc sa instalezi drivere ale placii video ceva mai vechi . O sa-ti mearga, nu esti singura care a avut problema asta . Deci nu-i de la windows , nu-i de la samp , nu le reinstala , va fii in zadar . Totul tine de placa video .

# Off-topic : Restu care ati postat doar sa-i spuneti ca nu are topic facut dupa model , dupa parerea mea , ar trebui sa luati report si warn pentru posturi aiurea .. cy@

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.