Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Evidenţa pachetelor de anunţuri / Bundle of announcements evidence

RobertCM
 Share

Recommended Posts

- Nume: AllenN.

- Rank: 2
- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 4
- Anunţul: Benzinaria cu ID 84 de langa job Mechanic, va asteapta cu cea mai buna calitate de combustibil de pe piata!

- Anunţurile publicate (dovada): ANULAT
- Alte precizări: Nu l-am putut contacta in 72 de ore. Am insistat in prima zi, apoi nu l-am mai vazut on. Imi pare rau.. Sper sa nu mai primesc altul :)

- Nume: TurPeZ

- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 4

- Anunţul: Sk8er[Legend] vinde [/findhouse 217], zona HQ TTB, parcare, interior Kaiac. Oferte la numarul: 279-7999.

- Anunţurile publicate (dovada): PACHET ANULAT.

- Alte precizări: A reusit sa vanda casa si dupa mi-a dat sms.

- Nume:7SteeL.VALOARE

- Rank:2

- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4):4

- Anunţul: O noua harta de parkour este acum la casa cu ID 3, langa benzinaria de pe Vinewood.

- Anunţurile publicate (dovada): ANULAT-nu am fost contactat in cele 72 de ore. Am fost online mai mult pe contul principal, dar chiar si asa putea sa ma contacteze.

- Alte precizări:-

-Nume: Deagle

-Rank: 1

-Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4):4

-Anuntul: La [/findbiz 83] gasesti combustibil de cea mai buna calitate la pret bun si avantajos, vino si alimenteza!

-Anunturi publicate (dovada):Anulat

-Alte precizări: Nu m-a contactat în legătură cu anunțul.

-Nume: No[t]e
-Rank: 1
-Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4):4
-Anuntul: Vrei sa locuiesti intr-o casa luxoasa si spatioasa langa [/getgift]? Casa cu ID 204 te asteapta cu rent la 0$.

-Anunturi publicate (dovada):Anulat
-Alte precizări: Nu m-a contactat în legătură cu anunțul.

@@CosminNote, Pachet anulat.

@, Pachetul tau a fost analizat si este corect, a fost adaugat la raport. Conducerea factiunii te felicita pentru efortul depus!

@, Pachetul tau a fost analizat si este corect, a fost adaugat la raport. Conducerea factiunii te felicita pentru efortul depus! Imi pare rau ca nu am raspuns mai repede, nu am vazut.

Edited by AT MaGe

-Nume: N.Catalin
-Rank: 3
-Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4):2
-Anuntul: Astazi, ora 12:00, Paramedics recruteaza noi membri ce vor sa devina auziti pe server. Aplicatii pe website.
-Anunturi publicate (dovada): Am dat doar 15 pentru ca a inchis aplicatiile si nu mai avea nevoie - http://imgur.com/a/Nfxfb
-Alte precizări: Salpa

- Nume: [uN]lONUTz

- Tipul de pachet (1, 2, 3 sau 4): 2

- Anunţul: EuroStar ofera chirie la doar un dolar pe ora la casa cu ID 298, avem [/heal] & House Radio!

- Anunţurile publicate (dovada): http://imgur.com/a/YJ1wF

- Alte precizări: Bafta!

Edited by lONUTz

• psoN changed the title to Evidenţa pachetelor de anunţuri / Bundle of announcements evidence