Jump to content

B-Zone RPG 1 Referrals

Bulaie ToV

Recommended Posts

Salut . Daca vrei sa iti faci un cont pe RPG 1 B-Zone cand iti spune daca te-a adus cineva pe server alegi : yes . Acolo bagi codul meu de referral . Codul este : 723643.

Eu iti voi oferi bani pentru /buylevel , masina si multe altele. Poti vedea mai jos .

Level 1 : 500$

Level 3 : 1000$

Level 5 : 3000$ pentru licente si /buylevel . La level 5 iti voi cumpara si o masina . (Pe masina voi da maxim 10,000$ )

Level 10 : 7500$

Level 15 : 15000$

Level 20 : 20000$

Level 30 : 50000$

Level 50 : 100000$

Daca faci level mare iti dau si mai mult .

Te voi ajuta si cu informatii despre server .

Iti voi spune cum sa treci tesetele la anuminte factiuni.

Te astept pe referralul meu .

Model de postare :

Nick (doar atat imi trebuie):

Salut,vrei sa incepi o noua viata pe B-zone..si ai nevoie de un prieten care sa te ajute sa te intergrezi pe server si care sa iti ofere ajutor financiar..eu iti acord ajutorul meu si prietenia mea cu mare palcere.

Cand ai inceput sa iti faci contul pe rpg.b-zone.ro:7777 si o sa fi intrebat ca cine te-a adus pe server..te rog sa bagi acest cod 713959..dupa ce ai bagat codul si ai trecut de tutorial..te rog sa imi dai un pm pe forum sau sa ma cauti in joc,ma numesc Tokys. Mai jos ai niste informati cu ce te voi putea ajuta eu

Incepand de la level 1 si pana la level 7,te voi ajuta cu bani pentru licente,

bani de buzunar,bani de mancare si bani de level.

La level 9 vei primi o masina personala

La level 15 vei primi o suma de bani 20.000$

Iar in fiecare saptamana vei primi cate 10.000$ din partea mea iar daca vad

ca esti activ si serios,o sa iti ofer si mai mult...asta depinde de tine...pe masura

ce cresti in level..iti voi mari si bugetul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.