Jump to content

Rulouri marocane din carnati de miel cu sos de iaurt


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Rulouri marocane din carnati de miel cu sos de iaurt

652x450_127657-rulouri-marocane-din-carn

Rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt sunt o reteta traditionala foarte gustoasa si usor de preparat, cu care iti vei impresiona musafirii cat ai clipi!
Ingrediente rulouri marocane din carnati de miel cu sos de iaurt
  • ulei de masline;
  • 80 g iaurt;
  • 350 g carne tocata de miel;
  • 2/3 cana pesmet;
  • 2 linguri condimente marocane;
  • 2 foi de patiserie, partial decongelate.
Cum se prepara rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt
Tapeteaza o tava de copt cu foaie speciala si incalzeste cuptorul la 220 de grade. Intr-un bol mare, combina pesmetul, carnea de miel si condimentele marocane, asezonandu-le cu sare si piper. Amesteca bine cu mainile, pana ce toate ingredientele se intrepatrund. Intinde o foaie de placinta pe masa de bucatarie si ia jumatate din cantitatea de carne, dandu-i forma unui carnat lung de 20-25 cm.
Intinde-l pe foaia de patiserie si impacheteaza-l ca un rulou, apoi taie-l pe jumatate. Repeta procesul cu restul cantitatii de carne si apoi cresteaza-le usor. Ungele cu putin ulei si da rulourile la cuptor timp de 20-25 de minute. Asaza-le in farfurie si presara pe ele putin iaurt.
Cum se servesc rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt
Serveste rulourile marocane din carnati de miel cu sos de iaurt alaturi de o salata verde.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.