Jump to content

Am nevoie de ajutor

Ionut  Legend
 Share

Recommended Posts

Salut! Te pot ajuta eu! In primul rand, pentru toate detaliile mici despre joc vei primi un PM de la mine cu id-ul meu de skype, si de unde descarci jocul.

Acest joc minunat este bazat pe imaginatia ta, mai pe scurt faci ce vrei tu. Construiesti, mori, mananci, faci rost de iteme....

La inceput, iti apare un launcher cam greu de "descifrat". Tu iti vei alege un nume, dupa care vei apasa butonul "Play". Dupa asta, vei fi putin uimit, vei vedea asta: http://imgur.com/mqj73NI . Vei apasa pe "New Profile", care am insemnat cu cifra "1" neagra in coltul pozei acolo jos. Iti va aparea asa un meniu cam complicat care se numeste "Profile Editor", tot ce vei schimba acolo este doar numele profilului si versiunea necesara pentru acest server de minecraft, adica versiunea (Use Version) 1.7.2. Dupa aceia dai ok si apesi pe butonul play. Felicitari! Ai intrat in minecraft. Daca doresti sa joci pe serverul nostru, apesi pe "Multiplayer" si apoi apesi pe "Adauga server" sau "Add Server". La nume server tu vei pune ce nume doresti tu dar la ADRESA SERVER pui mc.b-zone.ro. Dupa ce te conectezi, apesi pe litera "T" ca sa scrii /register, adica te inregistrezi. Scrii /register apoi parola. EX: /register minecraft, minecraft fiind parola. Dupa ce te-ai inregistrat, nu mergi pe unde vrei ca poti da de zombi, paianjeni si tot felul de chestii care apar doar noaptea si te omoara. Incerci sa te indepartezi foarte putin de spawn si sa iti faci pentru inceput o casuta in pamant. Spargi blocurile cu click stanga (tii apasat). Eu te ajut cu tot in joc, numele meu este .kRoPPeR. Iti dau acum PM de unde faci rost de minecraft.

Imi apare eroarea asta ce sa fac

---- Minecraft Crash Report ----
// Daisy, daisy...
Time: 09.02.2014 23:23
Description: Initializing game
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at azd.Z(SourceFile:367)
at azd.e(SourceFile:689)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103)
A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
-- Head --
Stacktrace:
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
at azd.Z(SourceFile:367)
-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
at azd.e(SourceFile:689)
at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103)
-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.7.2
Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
Java Version: 1.7.0_51, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot Client VM (mixed mode, sharing), Oracle Corporation
Memory: 2618344 bytes (2 MB) / 26808320 bytes (25 MB) up to 518979584 bytes (494 MB)
JVM Flags:

Jocul iti da crash, verifica versiunea java, daca e cea noua reinstaleaza si vezi ce placa video ai, desi grafica e cum e nu merge pe orice harb de placa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.