Ionut Legend Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Buna Ziua,vreau sa invat si sa ma joc minecraft pe accest sv minunat ma poate ajuta si pe mine cineva sami spuna de unde sa descarc jocul,java ce sa fac sa mearga va rog ajutatima ...Mulumesc anticipat! !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefmeister Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 De aici iei jocul http://forum.b-zone.ro/topic/160237-cum-sa-descarci-noua-versiunea-164/ Sau de pe Google Download minecraft 1.7.2 si java descarci de pe www.java.com Iar aici niste tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRoPPeR Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Salut! Te pot ajuta eu! In primul rand, pentru toate detaliile mici despre joc vei primi un PM de la mine cu id-ul meu de skype, si de unde descarci jocul. Acest joc minunat este bazat pe imaginatia ta, mai pe scurt faci ce vrei tu. Construiesti, mori, mananci, faci rost de iteme.... La inceput, iti apare un launcher cam greu de "descifrat". Tu iti vei alege un nume, dupa care vei apasa butonul "Play". Dupa asta, vei fi putin uimit, vei vedea asta: http://imgur.com/mqj73NI . Vei apasa pe "New Profile", care am insemnat cu cifra "1" neagra in coltul pozei acolo jos. Iti va aparea asa un meniu cam complicat care se numeste "Profile Editor", tot ce vei schimba acolo este doar numele profilului si versiunea necesara pentru acest server de minecraft, adica versiunea (Use Version) 1.7.2. Dupa aceia dai ok si apesi pe butonul play. Felicitari! Ai intrat in minecraft. Daca doresti sa joci pe serverul nostru, apesi pe "Multiplayer" si apoi apesi pe "Adauga server" sau "Add Server". La nume server tu vei pune ce nume doresti tu dar la ADRESA SERVER pui mc.b-zone.ro. Dupa ce te conectezi, apesi pe litera "T" ca sa scrii /register, adica te inregistrezi. Scrii /register apoi parola. EX: /register minecraft, minecraft fiind parola. Dupa ce te-ai inregistrat, nu mergi pe unde vrei ca poti da de zombi, paianjeni si tot felul de chestii care apar doar noaptea si te omoara. Incerci sa te indepartezi foarte putin de spawn si sa iti faci pentru inceput o casuta in pamant. Spargi blocurile cu click stanga (tii apasat). Eu te ajut cu tot in joc, numele meu este .kRoPPeR. Iti dau acum PM de unde faci rost de minecraft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Legend Posted February 9, 2014 Author Share Posted February 9, 2014 Imi apare eroarea asta ce sa fac ---- Minecraft Crash Report ---- // Daisy, daisy... Time: 09.02.2014 23:23 Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at azd.Z(SourceFile:367) at azd.e(SourceFile:689) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Stacktrace: at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at azd.Z(SourceFile:367) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at azd.e(SourceFile:689) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:103) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.7.2 Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1 Java Version: 1.7.0_51, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot Client VM (mixed mode, sharing), Oracle Corporation Memory: 2618344 bytes (2 MB) / 26808320 bytes (25 MB) up to 518979584 bytes (494 MB) JVM Flags: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRoPPeR Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Uite id-ul meu de skype: madalin.boss6. Te sun eu si facem tot sa fie bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Legend Posted February 11, 2014 Author Share Posted February 11, 2014 Team bagat daca nu apare baga tu ionnut.busta pe skipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Jocul iti da crash, verifica versiunea java, daca e cea noua reinstaleaza si vezi ce placa video ai, desi grafica e cum e nu merge pe orice harb de placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Eu am problema cu Java, imi trebuie java si cand il iau de pe net nu se descarca.... am ceva probleme cu fisierele .exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Deoarece nu s-a mai postat de mai mult de 7 zile, voi inchide topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts