Tarau Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Vreau sami fac cont nou ,si vreau sami bag uun referal care sami dea masina si sa aiba premium:** Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Ei bine, atunci nu cred că ai venit în locul potrivit. Acești domni care recrutează refferali cel mai probabil postează la status aceste lucruri. Și dacă dorești mașină fă bani de una și nu aștepta tot timpul să primești ceva, care să mai și cadă din cer, poate chiar într-un mod lin. Aici ești la secțiunea Întrebări și nelămuriri, nu la matrimoniale sau "Angajez unu' care să îmi dea bani sau să mă crească". OFF: Oricum, la refferal ar trebui trecut cel care te-a adus, și nu cineva de banii căruia să te folosești. Crede-mă, nu se merită să "faci" bani într-un joc, căci până la urmă scopul acestuia este de a te distra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRoPPeR Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 In primul rand, nu ai specificat ce server. Daca e pe rpg2.b-zone.ro, baga refferal 41828. Te asigur ca primesti masina + ajutor financiar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oK AnDreY Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Mai bine puneai la status update. Si pe ce server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 435768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singuraticul Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 576910 - RPG1, vorbim in game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStream Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Din punctul meu de vedere acest lucru te privește pe tine. (mi se pare aiurea să faci un topic pentru așa ceva) Cât despre contextul topicului nu cred că sunt persoane care să-ți cumpere Premium Account , bunuri personale în joc mai merge , dar P.A. slabe șanse. Ca un ultimatum îți spun că mai bine ai fi postat un status în care specificai RPG1 sau respectiv RPG2 și găseai 2 - 3 care să îți promită o mașină , o casă etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliNNN Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 @@Tarau, 647989, detalii la semnătură . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 @@Tarau, baga 490392 . detaliile le gasesti la semnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
South mR zEw Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Baga acest id: 725932 si viata ta pe RPG.B-ZONE.RO se va schimba. In functie de fiecare lvl iti voi acorda o suma de bani. Pana la lvl 5 vei primi sume intre 1.000$ si 4.000$ in functie de activitatea ta pe server+o masina de la DealerShip. La lvl 10 iti voi acorda sume cuprinse intre 30.000$ si 50.000$. Pentru mai multe detalii ma poti contacta in game (nickname: ZEW) sau prin PM pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadLights Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Introdu acest refferal 663755 . Detalii la semnatura. Have a ncie day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Să nu vă mai prind că faceți așa ceva, folosiți PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.