Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creatii Kip !

Kip
 Share

Recommended Posts

Deci gata , m-am convins este IMPOSIBIL sa ai 5 zile de cand te-ai apucat de photoshop :-W .

Ma asa o fi...Daca nu vizionezi tutoriale in continu

Dar uite ca el a avut ambitie si.....ia iesit ce vroia ;)

GG Kip :)

Frate la inceput vroiam sa iti arat una doua :)) acu trebuie deja sa imi dai lectii ai progresat rapid si bine frate daca o tii tot asa ajungi departe ! Frumoase toate !

kip , kip , kip .. felicitari , ai avansat foarte repede , ai inceput sa intelegi unde trebuie sa pui un c4d , texturi etc. , acuma ar fi timpu sa inveti sa lucrezi si cu scris-ul , incearca sa ei o imagine frumoasa , sa o pui peste scris si sa faci cliping mask ( lawyer - cliping mask , sau image - cliping mask , nu mai stiu sigur ) , o sa se vada mult mai frumos.

Multumesc pentru sfaturi , intradevar mai am multe de invatat cum ar fi integrarea unui render pe stock , scrisul si multe altele , o sa mai urmez si ceva tutoriale.

Foarte bine Kip,avansezi foarte repede.:)

Dar,incearca la font sa nu mai pui Outer Glow sau Stroke sau macar pune o culoare mai putin evidenta.

Iar textura incearca sa o pui pe un obiect din imagine,spre exemplu puteai sa o pui pe sabie si iesea un efect Sabie de Foc.Sau macar incearca sa nu mai acoperi fata "renderului".

In rest e ok,sper sa le iei ca pe niste sfaturi,nu critici.:))

Foarte bine Kip,avansezi foarte repede.:)

Dar,incearca la font sa nu mai pui Outer Glow sau Stroke sau macar pune o culoare mai putin evidenta.

Iar textura incearca sa o pui pe un obiect din imagine,spre exemplu puteai sa o pui pe sabie si iesea un efect Sabie de Foc.Sau macar incearca sa nu mai acoperi fata "renderului".

In rest e ok,sper sa le iei ca pe niste sfaturi,nu critici.:))

Este doar o poza cu un c4d :) si text :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.