klep Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 [*]Nickname:Pupix.[*]Informatii despre PC: Nu e prea bun dar inainte mergea... Nu am mai intrat in dxdiag dar palca video e de la ATI RADEON si are 1gb [*]Poze/Video:[*]Descrierea situatiei: Deci cand dao sa downlaodez java imi ramane cu 99 % cum se vede si in screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killuminati Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Incearca sa iti scanezi pc de virusi , baga un antivirus bun... m-am uitat pe google si toti zic ca din cauza virusilor ramane java la 99%,Si chiar din cauza virusilor e , e un virus care blocheaza programele .exe la 99% , Incearca AVG sau Kaspersky Link to comment Share on other sites More sharing options...
klep Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 (edited) Incearca sa iti scanezi pc de virusi , baga un antivirus bun... m-am uitat pe google si toti zic ca din cauza virusilor ramane java la 99%,Si chiar din cauza virusilor e , e un virus care blocheaza programele .exe la 99% , Incearca AVG sau Kaspersky La fel .. . nu merge sa downloadeZ. Edited February 21, 2014 by klep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killuminati Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Cica ar fi un virus numit Sality si deaia nu poti downloada .exe, in fine ti-am uploadat aici instalul la java http://www.girlshare.ro/33308848.1 Il descarci si il dezarhivezi apoi il instalezi , Daca te-am ajutat dami + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klep Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 Cica ar fi un virus numit Sality si deaia nu poti downloada .exe, in fine ti-am uploadat aici instalul la java http://www.girlshare.ro/33308848.1 Il descarci si il dezarhivezi apoi il instalezi , Daca te-am ajutat dami + Ti-am dat dar acum cand dau play imi dispare si nu apare nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Incearca cu un torent sa il descarci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Deaorece nu s-a mai postat de 3 zile voi inchide topicul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts