Lucasito Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Întrebarea / Nelămurirea: Mi se blocheaza ecranul la samp. Nu mai merge pur si simplu. Trebuie sa dau CTRL+ALT+DELETE ca sa inchid jocul. De azi a inceput sa-mi faca fite.Screenshot (în caz că este necesar): Nu merge sa fac poza. Poate stiti ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDiNG Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Si mie mi se intampla uneori, dar reinstalez GTA si nu se mai intampla asta o perioada de timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyntei Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 @. Această problemă deseori e de la moduri, dacă ai multe moduri, fă curat printre ele apoi reinstalează GTA-ul.N-ar strica și un reinstall la SA:MP în al 2-lea caz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucasito Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 Am rezolvat problema, multumesc mult pentru ajutor. O seara faina sa aveti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.