Chezar Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Întrebarea / Nelămurirea:Am o problema la signature pun poza iar dupa ce dau save jos imi arata poza dar sus unde ar trebui sa o arate si acolo, nu merge.... De ce?!Screenshot (în caz că este necesar):Nu este necesar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Incearca sa o pui cu BB Code. Click aici pentru enable, in spatiul pentru semnatura scrie: [img= link direct catre imagine ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chezar Posted March 4, 2014 Author Share Posted March 4, 2014 Incearca sa o pui cu BB Code. Click aici pentru enable, in spatiul pentru semnatura scrie: [img= link direct catre imagine ] Am incercat dar nu a functionat, multumesc. Nici la Quote-ul de la tine nu imi arata pozele Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Incearca sa o pui cu BB Code. Click aici pentru enable, in spatiul pentru semnatura scrie: [img= link direct catre imagine ] Am incercat dar nu a functionat, multumesc. Nici la Quote-ul de la tine nu imi arata pozele Iti blocheaza browserul imaginile, reinstall sau instaleaza altul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLexBz Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 @@Chezar, Nu poti folosi inca o imagine pentru ca ai contul nou pe forum. Dupa 3 sau 5 zile poti folosi codurile BBcode, atunci poti folosi si imaginea la semnatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankyy Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 -- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tindeche Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Trebuie sa ai 5 Zile pe forum pentru a putea pune o Signature, sau multe alte optiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Nu esti destul de vechi pe forum, si oricum nu poti pune mai mult de 3 imagini la signature (sau ceva de genul) pentru a fi evitat lagul de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.