CipriaNo Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Numele produsului: Euro Clienti Starea produsului: Excelenta Maxima Detalii despre produs: Pentru a cumpara ceva de pe clienti iti trebuie acesti euro ! Preţ: PM si negociem Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Gift: Pach Couter-strick complet Metoda de plată: Paypal / Reincarcare orange Contact: PM Alte precizări: Detin 20 euro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeRR Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Sall, te intereseaza o licenta originala Eset Nod 32 Antivirus, pe 6 luni pentru o suma modica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipriaNo Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Sall, te intereseaza o licenta originala Eset Nod 32 Antivirus, pe 6 luni pentru o suma modica ? Nu multumesc am licenta de la avast perioada 2 ani ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipriaNo Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Sold Curent : 18 Euro ! Metode de plata: PayPal : 1 euro clienti / 1 euro PayPal ! Cod reincarcare orange : 1 euro clienti / 0.80 euro orange ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Salut, te intereseaza licenta Windows (orice varianta) valabila 2 ani pentru 3 euro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipriaNo Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 Salut, te intereseaza licenta Windows (orice varianta) valabila 2 ani pentru 3 euro? NU ms ! am Windows 8 cu lincenta facuta prin programul KMS foarte buna; am avut si pe windows 7 nu mi l-a detectat pana acum ! Sold Curent : 18 Euro ! Metode de plata: PayPal : 1 euro clienti / 1 euro PayPal ! Cod reincarcare orange : 1 euro clienti / 0.80 euro orange ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu WiSsh Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Cat dai pe 10 Euro, orange? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndeIota Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Cont de lol cu 190 de skinuri , toti campionii , 19 pagini rune , gold iv , cat dai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted March 23, 2014 Share Posted March 23, 2014 Topicul are o inactivitate mai mare de 7 zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.