Jump to content

Almost Human (2013)

South Smith
 Share

Recommended Posts

• O descriere a serialului: Actiunea se petrece in anul 2048, care prezinta evolutia necontrolabila a stiintei care a dus la cresterea ratei criminalitatii! Pentru a combate crima, serviciul de politie, ajutat de multi oameni de stiinta au adaugat un nou concept: fiecare politisit, are un robot care il poate ajuta in misiuni! John Kennex, este personajul din rolul principal, este unul dintre cei mai buni detectivi, dar el are un motiv destul de serios sa urasca acei roboti, in urma cu mult timp, intr-o misiune unul dintre roboti a refuzat sa-l ajute sa-si salveze cel mai bun prieten de la moarte! Insa, cu timpul, JOhn se acomodeaza cu ideea ca robotii sunt foarte folositori!

Trailer:

Poze: http://www.imdb.com/title/tt2654580/mediaindex?ref_=tt_pv_mi_sm

Părere personală: Este un serial care m-a captivat cam de la episodul 3-4, nu mi-a placut asa de mult inca de la inceput, dar acum mi se pare unul dintre cele mai bune seriale!

Sursa: Trailer Poze

Descrierea este facuta in totalitate de mine!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.