Jump to content

reclamatie kakuna abuz de comenzi

stefmeister
 Share

Recommended Posts

E server pvp nu-ti convine nu juca.Iar la limbaj nu vorbeam cu tine.

Ce amuzant esti =)) nu vorbeai cu mine, Da ok e server pvp , da tu m-ai teleportat prin abuz , nu ti-am cerut eu sa ma teleportezi + ca mi-ai furat o gramada de iteme bune ca altfel nu te reclamam , daca dadeam eu tpa la tine mai ziceam sau daca ma prindeai pe camp, tu ai dat cu o sageata de foc in mine cand ma aflam pe casa si nu ai putut sa ma omori iar dupa m-ai teleportat si mai omorat.

Edit: Sa dovedesc ce ma ? se vede clar in cheat cand imi dai teleport + ca exista si loguri pe server

Edited by Kaddylack

Kakuna nu conteaza cu cine vorbeai; acesta nu este un limbaj corespunzator regulamentului serverului.

Acum vei primi un advertisment verbal, iar la a 2-a abatere vom lua masuri mai dastrice.

Cat despre abuzul de tphere, nu sunt dovezi clare asa ca nu iti putem acorda o sanctiune pentru acest lucru. Insa daca vor aparea dovezi, conform regulamentului iti vei putea pierde functia de Sponsor.

Analizand urmatoarea dovada am hotarat ca Kakuna sa fie sanctionat :

http://imgur.com/mfJCEgq

Edited by CristiaNoN
Edit

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.