Jump to content

Paste fettuccine cu ciuperci shiitake si busuioc


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Paste fettuccine cu ciuperci shiitake si busuioc

652x450_129570-paste-fettuccine-cu-ciupe

Pastele fettuccine cu ciuperci shiitake si busuioc sunt un preparat de post rapid si aromat, care te va energiza pentru tot restul zilei.
Ingrediente pentru paste fettuccine cu ciuperci shiitake si busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 1 catel de usturoi
  • 60 g de ciuperci shiitake
  • 2 lingurite de coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 1/4 lingurita de sare
  • piper negru macinat
  • 200 g de paste fettuccine
  • 1/2 ceasca de busuioc proaspat
Cum se prepara pastele fettuccine cu ciuperci shiitake si busuioc
Fierbe pastele in apa cu putina sare timp de 10 minute, al dente, apoi clateste-le in apa rece. Incalzeste uleiul la foc mic, intr-o tigaie medie si caleste usturoiul in el. Adauga ciupercile si gateste-le la o temperatura medie, amestecand ocazional, timp de 5 minute. Adauga coaja de lamaie, sucul de lamaie, sarea si piperul.
Amesteca pastele cu sosul si presara busuiocul proaspat, dupa ce l-ai maruntit.
Cum se servesc pastele fettuccine cu ciuperci shiitake si busuioc
In mod traditional, acest preparat se serveste alaturi de un vin Sauvignon Blanc sau Pinot Gris, insa avand in vedere ca este perioada postului, le poti servi alaturi de un pahar de limonada cu miere.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.