Jump to content

Creatii-c0s7eL

Konstantinos
 Share

Recommended Posts

Si tu ce-ai facut la ea ? Ai pus niste gradienturi si photo filter si gata ?

OMG se vede ca nu meritai designer :-$ .Un designer adevarat si ar fi dat seama ca sunt doua C4D photo filter gardienturi si mai sunt dar habar n-am ca am urmat un tutorial :P:-J

OMG se vede ca nu meritai designer :-$ .Un designer adevarat si ar fi dat seama ca sunt doua C4D photo filter gardienturi si mai sunt dar habar n-am ca am urmat un tutorial :P:-J

1.El nu este Designer ;)

2.Sincer nu se vede de loc C4D sau ce ai facut tu la el ;)

3.Textu incearca dim mici ;) pe langa render si Nu mai pune Transparent :)

4.Foloseste dim potrivite unei samnaturi ;)

Frate ce aveti ma cu el ? cristaL si cu zac mai bine taceti scrie in topic ca e incepator daca v.ati uitat ... nu v.ati uitat deci faceti doar +1 .... Si numai il jigniti gen " parf ,rip , incepator" poate e chiar mai bun la voi in unele lucrari ... spuneti doar sfaturi ce sa faca sa numai fie "parf" daca stiti mult ps !

costel : Vad ca lucrezi bine ... incearca sa faci niste lucrari dupa tutoriale sa inveti .. efecte noi ,etc ,etc !

1.Dimensiuni bune dar ar trebui sa le faci mai in jos :)) ceva de genu

2.Incearca sa numai faci textul trasnparent

3.Incearca sa gasesti noi efecte .. urmand tutoriale ~! Bft

Edited by EdiRolE

1. Cea cu FarCry a iesit bine ;) imi place

2. Cea cu Halo Strica textu...incearca alte fonturi si ceva mai mic

3. Asta cu Ronaldo....mergea textu putin mai mic si asezat mai aroape de render...Iar C4D-urile nu'mi place cum le'ai asezat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.